clubzoeker

24 Van Zijdervelders gehuldigd op Kampioenengala 2011

24 Van Zijdervelders gehuldigd op Kampioenengala 2011

In een volgepakte Nieuwe Bankrashal vond donderdagavond 19 januari 2012 de Amstelveense Kampioenenhuldiging 2011 plaats. Kampioenen in sporten die plaatsvinden onder auspiciën van het NOC*NSF.

Ken je BC Shuttlek al?

Allen Amstelveense sporters of sporters die uitkomen voor een Amstelveense vereniging, die in 2011 individueel of in teamverband een (inter)nationale titel(s) hebben behaald.

Voor dit grote sportevenement waren 24 Nationale Kampioenen van Badmintonvereniging Van Zijderveld uitgenodigd die uitgebreid in het zonnetje werden gezet. Enkele spelers, waaronder Denzell van Soerland en Beatrice Donoghue, werden door de presentator Mathijs Groenewoud, sportpresentator RTV Noord Holland, "extra gehuldigd" met een (kort) interview.

Tamara van der Hoeven en Robin Tabeling werden als "runner up" gekozen bij hun verkiezing van resp. de Rabobank Aanmoedigingsprijs Sporttalent 2011 en de Rabobank Talentprijs 2011.

De 24 Nationale Kampioenen 2011 van Van Zijderveld zijn:

Alida Chen, Tamara van der Hoeven, Robin Tabeling, Georgy, Joris, Denzell en Jessela van Soerland, Jonathan Velder, Justin Teeuwen, Brian Kwee, Marleen Kuipers, Stephanie en Daisy Pietersz, Celine Sulsters, Megumi Nagaki, Beatrice en Holy Donoghue, Britney Lindenburg, Komal Singh, Brian Wassink, Christopher Leembruggen, Julian van Affelen van Saemsfoort, Sam van Kamperdijk en Sterre Beffers.

Naast een prachtige bos bloemen namen alle spelers ook een mooie ingelijste oorkonde en een geweldig applaus voor hun prestaties mee naar huis.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!