SportSport

24 Van Zijdervelders gehuldigd op Kampioenengala 2011

24 Van Zijdervelders gehuldigd op Kampioenengala 2011

In een volgepakte Nieuwe Bankrashal vond donderdagavond 19 januari 2012 de Amstelveense Kampioenenhuldiging 2011 plaats. Kampioenen in sporten die plaatsvinden onder auspiciën van het NOC*NSF.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Allen Amstelveense sporters of sporters die uitkomen voor een Amstelveense vereniging, die in 2011 individueel of in teamverband een (inter)nationale titel(s) hebben behaald.

Voor dit grote sportevenement waren 24 Nationale Kampioenen van Badmintonvereniging Van Zijderveld uitgenodigd die uitgebreid in het zonnetje werden gezet. Enkele spelers, waaronder Denzell van Soerland en Beatrice Donoghue, werden door de presentator Mathijs Groenewoud, sportpresentator RTV Noord Holland, "extra gehuldigd" met een (kort) interview.

Tamara van der Hoeven en Robin Tabeling werden als "runner up" gekozen bij hun verkiezing van resp. de Rabobank Aanmoedigingsprijs Sporttalent 2011 en de Rabobank Talentprijs 2011.

De 24 Nationale Kampioenen 2011 van Van Zijderveld zijn:

Alida Chen, Tamara van der Hoeven, Robin Tabeling, Georgy, Joris, Denzell en Jessela van Soerland, Jonathan Velder, Justin Teeuwen, Brian Kwee, Marleen Kuipers, Stephanie en Daisy Pietersz, Celine Sulsters, Megumi Nagaki, Beatrice en Holy Donoghue, Britney Lindenburg, Komal Singh, Brian Wassink, Christopher Leembruggen, Julian van Affelen van Saemsfoort, Sam van Kamperdijk en Sterre Beffers.

Naast een prachtige bos bloemen namen alle spelers ook een mooie ingelijste oorkonde en een geweldig applaus voor hun prestaties mee naar huis.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!