SportSport

Francien van der Aar: 'Respect!'

Francien van der Aar: 'Respect!'

Getwijfeld of ik hier zou antwoorden. Ik wil beginnen om 2 dingen mee te geven: 1 alle bondsbestuursleden zijn ook vrijwilligers net zoals de afgevaardigden, 2e ik vind vooral dat er op deze site weinig met respect mensen worden behandeld.

Ken je BC Lochem al?

Ik heb altijd van thuis meegekregen behandel anderen zoals je zelf ook graag behandeld wil worden! Maar ga toch de handschoen oprapen en mijn beleving kort verwoorden.

Het was een vergadering met mix feelings. Ten eerste was ik echt blij dat er (voor het eerst in mijn beleving) heel veel betrokkenheid is bij de afgevaardigden, bijna iedereen had iets te vertellen, dus verschillende meningen en invalshoeken, echt super.

Jammer was het dat de voorzitter (Ted van der Meer, -red.) niet alles onder controle had, leek erop dat de voorbereiding niet optimaal was geweest!!! De dagvoorzitter van de afgevaardigde had soms ook wat steekjes laten vallen (alleen vanuit mijn perspectief hoor, wellicht voor andere niet).

Het niveau van de vergadering was niet optimaal, maar we moeten ze ook de kans geven. In het bondsbestuur zitten echt deskundige mensen die het beste voor hebben met de sport en net zoals ik passie hebben voor BADMINTON.

Ik hoop alleen dat de bondsvoorzitter de ruis die er vaak is eens een keer weg kan halen, dit geldt trouwens voor verschillende items,zodat er stappen vooruit gezet kunnen worden. We lopen nu zo vaak achter de feiten aan, verschillende mensen worden erbij gehaald die niet de eindverantwoording hebben.

Wat betreft het jaarplan, dat gaan het kritisch afwachten en willen graag SMART toegevoegd hebben. Verder hoop ik dat de afspraken die er zijn of gemaakt zijn nageleefd worden, dit geldt op alle fronten. De ruis is dan weg en kunnen we met zijn allen werken aan positieve dingen! Want als we een mooie grote bond willen worden hebben we echt iedereen nodig en weet ik zeker dat we mooi stappen kunnen maken. Succes iedereen;)

Francien van der Aar

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!