Francien van der Aar: 'Respect!'

Francien van der Aar: 'Respect!'

Getwijfeld of ik hier zou antwoorden. Ik wil beginnen om 2 dingen mee te geven: 1 alle bondsbestuursleden zijn ook vrijwilligers net zoals de afgevaardigden, 2e ik vind vooral dat er op deze site weinig met respect mensen worden behandeld.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ik heb altijd van thuis meegekregen behandel anderen zoals je zelf ook graag behandeld wil worden! Maar ga toch de handschoen oprapen en mijn beleving kort verwoorden.

Het was een vergadering met mix feelings. Ten eerste was ik echt blij dat er (voor het eerst in mijn beleving) heel veel betrokkenheid is bij de afgevaardigden, bijna iedereen had iets te vertellen, dus verschillende meningen en invalshoeken, echt super.

Jammer was het dat de voorzitter (Ted van der Meer, -red.) niet alles onder controle had, leek erop dat de voorbereiding niet optimaal was geweest!!! De dagvoorzitter van de afgevaardigde had soms ook wat steekjes laten vallen (alleen vanuit mijn perspectief hoor, wellicht voor andere niet).

Het niveau van de vergadering was niet optimaal, maar we moeten ze ook de kans geven. In het bondsbestuur zitten echt deskundige mensen die het beste voor hebben met de sport en net zoals ik passie hebben voor BADMINTON.

Ik hoop alleen dat de bondsvoorzitter de ruis die er vaak is eens een keer weg kan halen, dit geldt trouwens voor verschillende items,zodat er stappen vooruit gezet kunnen worden. We lopen nu zo vaak achter de feiten aan, verschillende mensen worden erbij gehaald die niet de eindverantwoording hebben.

Wat betreft het jaarplan, dat gaan het kritisch afwachten en willen graag SMART toegevoegd hebben. Verder hoop ik dat de afspraken die er zijn of gemaakt zijn nageleefd worden, dit geldt op alle fronten. De ruis is dan weg en kunnen we met zijn allen werken aan positieve dingen! Want als we een mooie grote bond willen worden hebben we echt iedereen nodig en weet ik zeker dat we mooi stappen kunnen maken. Succes iedereen;)

Francien van der Aar

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

In een spannende driesetter - driegamer voor de puristen - hebben Robin Tabeling en dubbelpartner Selena Piek hun eerste partij…

29 juni 2022

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!