Francien van der Aar: 'Respect!'

Francien van der Aar: 'Respect!'

Getwijfeld of ik hier zou antwoorden. Ik wil beginnen om 2 dingen mee te geven: 1 alle bondsbestuursleden zijn ook vrijwilligers net zoals de afgevaardigden, 2e ik vind vooral dat er op deze site weinig met respect mensen worden behandeld.

clubzoeker

Maak kennis met Jareth van der Weijden!

Ik heb altijd van thuis meegekregen behandel anderen zoals je zelf ook graag behandeld wil worden! Maar ga toch de handschoen oprapen en mijn beleving kort verwoorden.

Het was een vergadering met mix feelings. Ten eerste was ik echt blij dat er (voor het eerst in mijn beleving) heel veel betrokkenheid is bij de afgevaardigden, bijna iedereen had iets te vertellen, dus verschillende meningen en invalshoeken, echt super.

Jammer was het dat de voorzitter (Ted van der Meer, -red.) niet alles onder controle had, leek erop dat de voorbereiding niet optimaal was geweest!!! De dagvoorzitter van de afgevaardigde had soms ook wat steekjes laten vallen (alleen vanuit mijn perspectief hoor, wellicht voor andere niet).

Het niveau van de vergadering was niet optimaal, maar we moeten ze ook de kans geven. In het bondsbestuur zitten echt deskundige mensen die het beste voor hebben met de sport en net zoals ik passie hebben voor BADMINTON.

Ik hoop alleen dat de bondsvoorzitter de ruis die er vaak is eens een keer weg kan halen, dit geldt trouwens voor verschillende items,zodat er stappen vooruit gezet kunnen worden. We lopen nu zo vaak achter de feiten aan, verschillende mensen worden erbij gehaald die niet de eindverantwoording hebben.

Wat betreft het jaarplan, dat gaan het kritisch afwachten en willen graag SMART toegevoegd hebben. Verder hoop ik dat de afspraken die er zijn of gemaakt zijn nageleefd worden, dit geldt op alle fronten. De ruis is dan weg en kunnen we met zijn allen werken aan positieve dingen! Want als we een mooie grote bond willen worden hebben we echt iedereen nodig en weet ik zeker dat we mooi stappen kunnen maken. Succes iedereen;)

Francien van der Aar

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!