clubzoeker

De Bossche Badminton Federatie heeft een eigen denktank

De Bossche Badminton Federatie heeft een eigen denktank

Paul Kleijn heeft in een presentatie tijdens de ALV van de Bossche Badminton Federatie (BBF) uiteen gezet wat er allemaal op stapel staat.

clubzoeker

Ken je BC Vrij Uit al?

komt een BBF Grand Slam Tour. Minimaal vier toernooien van BBF verenigingen zullen in deze tour meer gaan delen. De BBF Grand Slam Tour zal worden afgesloten met het BBF Toernooi met aansluitend een feestavond waarop de Grand Slam winnaars en winnaressen zullen worden gehuldigd. Komende tijd zal de BBF Denktank de reglementen hiervoor op gaan zetten en de BBF verenigingen informeren om mee te doen met hun toernooi. Concrete toezegging is er al van BV Shuttle Up en diverse andere verenigingen hebben al positief geïnformeerd.

Er komt een BBF Advies Platform. Hiervoor zoekt de BBF vanuit alle bij de BBF aangesloten verenigingen vrijwilligers die hun specifieke capaciteiten willen delen met andere verenigingen. Misschien kun jij wel goed websites bouwen, of promotiefilmpjes maken, of ben je goed in het schrijven van redactionele artikelen. Of misschien heb je wel goede juridische kennis of ben je goed in het organiseren van activiteiten. Dus heb jij van de kwaliteiten en wil je een andere vereniging op weg helpen? Meldt je dan aan bij Paul Kleijn.

Voor alle verenigingen is een BBF-logo beschikbaar waarbij vermeld staat dat ze zijn aangesloten bij de BBF. Hiermee willen we herkenbaarheid genereren. Een eenduidige uitstraling zorgt voor die herkenbaarheid. De door de BBF bezochte verenigingen hebben reeds dat logo en spontaan kwamen er vragen voor dat logo. Zij krijgen het opgestuurd.

Er is gesproken over een samenwerking met commerciële partijen om geld te genereren om als BBF collectief de badmintonsport en de BBF in 't bijzonder te promoten. Concreet zijn er al wat gesprekken gevoerd en ook hier waren de verenigingen enthousiast over.

En het werven van sponsoren is ter sprake gekomen. Willen we iets doen, zonder dat het de verenigingen, en dus de leden geld kost, dan zullen we geld binnen moeten halen. Hiervoor is door de BBF Denktank het concept BBF Participant Opportunities bedacht met een drietal sponsor mogelijkheden. Wil je hier aan meewerken om deze binnen te halen? Informeer hiervoor dan ook bij Paul Kleijn.

Kortom, er is van alles bedacht om de badmintonsport te promoten. En dit is nog maar het begin. De trein begint te rijden.

Wil je meer informatie hebben, schroom dan niet vragen te stellen door op dit artikel te reageren. Je kunt ze ook mailen naar paulkleijn@home.nl zodat je persoonlijk antwoord krijgt.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!