clubzoeker

De Bossche Badminton Federatie heeft een eigen denktank

De Bossche Badminton Federatie heeft een eigen denktank

Paul Kleijn heeft in een presentatie tijdens de ALV van de Bossche Badminton Federatie (BBF) uiteen gezet wat er allemaal op stapel staat.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

komt een BBF Grand Slam Tour. Minimaal vier toernooien van BBF verenigingen zullen in deze tour meer gaan delen. De BBF Grand Slam Tour zal worden afgesloten met het BBF Toernooi met aansluitend een feestavond waarop de Grand Slam winnaars en winnaressen zullen worden gehuldigd. Komende tijd zal de BBF Denktank de reglementen hiervoor op gaan zetten en de BBF verenigingen informeren om mee te doen met hun toernooi. Concrete toezegging is er al van BV Shuttle Up en diverse andere verenigingen hebben al positief geïnformeerd.

Er komt een BBF Advies Platform. Hiervoor zoekt de BBF vanuit alle bij de BBF aangesloten verenigingen vrijwilligers die hun specifieke capaciteiten willen delen met andere verenigingen. Misschien kun jij wel goed websites bouwen, of promotiefilmpjes maken, of ben je goed in het schrijven van redactionele artikelen. Of misschien heb je wel goede juridische kennis of ben je goed in het organiseren van activiteiten. Dus heb jij van de kwaliteiten en wil je een andere vereniging op weg helpen? Meldt je dan aan bij Paul Kleijn.

Voor alle verenigingen is een BBF-logo beschikbaar waarbij vermeld staat dat ze zijn aangesloten bij de BBF. Hiermee willen we herkenbaarheid genereren. Een eenduidige uitstraling zorgt voor die herkenbaarheid. De door de BBF bezochte verenigingen hebben reeds dat logo en spontaan kwamen er vragen voor dat logo. Zij krijgen het opgestuurd.

Er is gesproken over een samenwerking met commerciële partijen om geld te genereren om als BBF collectief de badmintonsport en de BBF in 't bijzonder te promoten. Concreet zijn er al wat gesprekken gevoerd en ook hier waren de verenigingen enthousiast over.

En het werven van sponsoren is ter sprake gekomen. Willen we iets doen, zonder dat het de verenigingen, en dus de leden geld kost, dan zullen we geld binnen moeten halen. Hiervoor is door de BBF Denktank het concept BBF Participant Opportunities bedacht met een drietal sponsor mogelijkheden. Wil je hier aan meewerken om deze binnen te halen? Informeer hiervoor dan ook bij Paul Kleijn.

Kortom, er is van alles bedacht om de badmintonsport te promoten. En dit is nog maar het begin. De trein begint te rijden.

Wil je meer informatie hebben, schroom dan niet vragen te stellen door op dit artikel te reageren. Je kunt ze ook mailen naar paulkleijn@home.nl zodat je persoonlijk antwoord krijgt.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Op zaterdag 2 maart organiseren de VBO en Badminton Nederland de bijscholing Trainers Congres Dutch Junior 2024. De dag wordt…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!