Waarom ik vrijwilliger ben door Rogier Poldner

Waarom ik vrijwilliger ben door Rogier Poldner

Ik ben Rogier Poldner en ik speel al ruim 20 jaar badminton. Ik ben lid bij badmintonvereniging Invictus uit Waddinxveen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Invictus is een vereniging waar plezier hoog in het vaandel staat, zowel voor jong als oud, recreant en competitiespeler. Ik zelf behoor tot de laatste groep en rijd tegenwoordig vanuit mijn woonplaats Den Haag met plezier twee of driemaal per week naar Waddinxveen om een balletje te slaan. Naast het spelen was ik tot voor kort ook voorzitter van de Jeugdcommissie. Onze vereniging is een hechte groep van leden die ook buiten de badminton allerlei leuke activiteiten organiseert. Als vereniging gaan wij bijvoorbeeld al vele jaren naar Brugge om te badmintonnen, of beter gezegd een lekker weekend weg met uitgaan, weinig slapen en een beetje badmintonnen. Dit typeert ook de sfeer die bij Invictus hangt. Dat maakte dat ik me ook graag wilde inzetten voor de vereniging.

Na een jaar training geven aan de oudste jeugdgroep van Invictus werd ik gevraagd als voorzitter van de jeugdcommissie. Met een gezellige jeugdgroep en een net zo leuke jeugdcommissie was voor mij de keuze snel gemaakt. Als voorzitter van de jeugdcommissie komt er van alles op je pad, van jeugdkampbegeleider tot het meehelpen met de begroting, van het bepalen van een teamindeling tot het organiseren van een open jeugdtoernooi. Alles in het teken om het plezier bij de jeugd te vergroten.

Voor mij persoonlijk wordt het een jaartje vrijwilliger af. Met een drukke baan, flinke reisafstanden en een uitdaging in de eerste divisie komend seizoen, doe ik na bijna 5 jaar als jeugdvoorzitter een stapje terug. Maar wie weet komt er daarna wel weer wat nieuws, want immers vrijwilligers zijn er nooit genoeg...

Rogier Poldner

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Op zaterdag 2 maart organiseren de VBO en Badminton Nederland de bijscholing Trainers Congres Dutch Junior 2024. De dag wordt…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!