clubzoeker

Waarom ik vrijwilliger ben door Rogier Poldner

Waarom ik vrijwilliger ben door Rogier Poldner

Ik ben Rogier Poldner en ik speel al ruim 20 jaar badminton. Ik ben lid bij badmintonvereniging Invictus uit Waddinxveen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Invictus is een vereniging waar plezier hoog in het vaandel staat, zowel voor jong als oud, recreant en competitiespeler. Ik zelf behoor tot de laatste groep en rijd tegenwoordig vanuit mijn woonplaats Den Haag met plezier twee of driemaal per week naar Waddinxveen om een balletje te slaan. Naast het spelen was ik tot voor kort ook voorzitter van de Jeugdcommissie. Onze vereniging is een hechte groep van leden die ook buiten de badminton allerlei leuke activiteiten organiseert. Als vereniging gaan wij bijvoorbeeld al vele jaren naar Brugge om te badmintonnen, of beter gezegd een lekker weekend weg met uitgaan, weinig slapen en een beetje badmintonnen. Dit typeert ook de sfeer die bij Invictus hangt. Dat maakte dat ik me ook graag wilde inzetten voor de vereniging.

Na een jaar training geven aan de oudste jeugdgroep van Invictus werd ik gevraagd als voorzitter van de jeugdcommissie. Met een gezellige jeugdgroep en een net zo leuke jeugdcommissie was voor mij de keuze snel gemaakt. Als voorzitter van de jeugdcommissie komt er van alles op je pad, van jeugdkampbegeleider tot het meehelpen met de begroting, van het bepalen van een teamindeling tot het organiseren van een open jeugdtoernooi. Alles in het teken om het plezier bij de jeugd te vergroten.

Voor mij persoonlijk wordt het een jaartje vrijwilliger af. Met een drukke baan, flinke reisafstanden en een uitdaging in de eerste divisie komend seizoen, doe ik na bijna 5 jaar als jeugdvoorzitter een stapje terug. Maar wie weet komt er daarna wel weer wat nieuws, want immers vrijwilligers zijn er nooit genoeg...

Rogier Poldner

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

In een spannende driesetter - driegamer voor de puristen - hebben Robin Tabeling en dubbelpartner Selena Piek hun eerste partij…

29 juni 2022

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!