clubzoeker

Het Oro X-mas Camp met Jens Eriksen

Het Oro X-mas Camp met Jens Eriksen

Jens is een van de beste dubbelspelers uit de Deense badmintongeschiedenis met twee halve finale plaatsen in een Olympisch Toernooi (2004 USA) en brons in Athene.

SportSport

Maak kennis met Nikki Korving!

Jens heeft zowel in de mix als de herendubbel op de eerste plaats van de BWF gestaan en wordt gezien als een van de meest creatieve dubbelspelers ooit.

Jens stond al drie jaar lang op mijn lijst om naar mijn kamp op Oro te komen, maar zijn werk maakt het bijna onmogelijk om in de zomer vrij te nemen voor het Oro-kamp. Er was een winterkamp voor nodig om dit mogelijk te maken en Jens zei dan ook gelijk ja toe ik hem vroeg voor het X-mas Camp.

Spelers zullen kunnen genieten van zijn training en onder de indruk raken als ze de man op de baan aan het werk zien, maar ook voor trainers is er iets heel speciaals aan dit kamp. Jens heeft voor vele trainers bijscholingen gehouden over de rol van de verschillende spelers in een dubbel. Ook op Oro gaat hij de aanwezige trainers bijscholen over het dubbelspel (zowel dubbel als mix).

Zoals altijd op mijn kampen is er geen niveauvoorwaarde aan de inschrijving. We hebben zoveel trainers dat we op elke baan een aangepaste training kunnen verzorgen. Spelers van de nationale selectie kunnen er net zoveel leren als U15 spelers en voor de trainers is het zelfs een voordeel als je in Nederland geen opleiding hebt gehad.

Inmiddels is er een aanvraag onderweg om Oro een officiële status te geven als opleidingscentrum en daarbij hoort ook een krachtig logo (dat wordt binnenkort bekend gemaakt -red.) en een certificaat van deelname voor de spelers en voor de trainers een bijscholing diploma.

Het X-mas Camp wordt er een dat je niet mag missen. Spelers van eerdere Oro-kampen hebben voorrang en de eerste zeven inschrijvingen van de maximaal 20 zijn in de eerste week al binnen.

Ron Daniëls

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

De competitie is afgelopen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer in gang gezet.

27 february 2024

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!