Lotte Jonathans wil ervaring overbrengen

Lotte Jonathans wil ervaring overbrengen

Lotte Jonathans is zich volop aan het oriënteren op haar toekomst.

Maak kennis met Sophie van den Broek!

Zondag neemt de voormalig kampioene in Almere afscheid van het topbadminton ("Een leuke erkenning"), intussen zijn gesprekken over een maatschappelijke carriere in volle gang.

Vandaag spreekt Jonathans tijdens een netwerkbijeenkomst over de link tussen bedrijfsleven en sport. "Ik kan mijn jarenlange ervaring als topsporter inbrengen. De doelgerichtheid, het samen scoren, profileren als sterk individu in een team. Het lijkt mij buitengewoon leerzaam daarmee iets te doen."

Ze omschrijft zichzelf als een 'sterke persoonlijkheid' en een 'boegbeeld voor de sport'.

Jonathans: "Ik wil graag mijn naam ergens aan verbinden. Dat kan in het badminton, maar dat hoeft niet per se. Ik ga zelfs liever voor het nieuwe. Ik leer van de beleving, niet alleen om erover te lezen."

Ze was ambassadeur van de Week van het Badminton, dat een doorslaand succes werd. "Het is zowel de bond als mijzelf goed bevallen. Ik zou het toejuichen als dat project verder door wordt getrokken en ik op projectbasis dingen kan blijven doen."

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

In een spannende driesetter - driegamer voor de puristen - hebben Robin Tabeling en dubbelpartner Selena Piek hun eerste partij…

29 juni 2022

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!