SportSport

Beste Clemens, het wordt tijd dat er wat gaat gebeuren!

Beste Clemens, het wordt tijd dat er wat gaat gebeuren!

Walter Zijlstra is (opnieuw) in de pen geklommen richting het bestuur van Badminton Nederland. Hij schrijf het volgende.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Beste Clemens,

Nog geen reactie gekregen op mijn mail. Ik heb ondertussen alle gegevens van de vergadering van afgelopen zaterdag gekregen.

Het wordt tijd dat er wat gaat gebeuren, dit kan niet goed gaan.

11 afgevaardigden die niet gekomen zijn, 7 onthoudingen en 6 voor en 5 tegen. Dat is het zwakste wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt!

Het wordt tijd voor een nieuw bestuur, dat visie heeft en een kijk heeft op de juiste sponsoring en ook bestuurlijke ervaring heeft.

Ik zal in elk geval hier over mijn best doen om de juiste personen bij elkaar te krijgen.

Hoogachtend,
Walter Zijlstra


Reactie van Badminton Nederland voorzitter Clemens Wortel:

Dag Walter, dank voor je betrokkenheid, mijn antwoord op jouw opvatting, wij leven in een vrij land en iedereen heeft recht op zijn eigen werkelijkheid.


Reactie van Walter Zijlstra:

Beste Clemens,

Waarom loop jij nou altijd weg voor de juiste antwoorden? We hebben het hier over de werkelijke wereld. Zoals het nu gaat lopen we achteruit en dat kan nooit de bedoeling zijn. Ik weet dat je in het ambtelijk apparaat nooit risico's neemt, maar hier hebben we het over de echte wereld en ik heb niet het gevoel dat jij daar nou echte ervaring in hebt.

Ik heb je al vaker mijn steun aangeboden maar als jij daar niks mee doet, dan is dat jammer. Mijn belang is alleen maar het badminton en op deze manier gaat het niet goed.

Walter Zijlstra

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!