Erik Meijs: 'Back in Asia!'

Erik Meijs: 'Back in Asia!'

De eerste paar dagen zitten er alweer op hier in Jakarta, maar laat ik bij het begin beginnen.

Ken je GSBC AMOR al?

Na een reis van ongeveer 16 uurtjes, met tussenstop en even wachten, kwam ik aan in Jakarta. Vervolgens begon het avontuur al meteen. Ze waren flink bezig met verbouwen van het vliegveld bij de douane, dus sommige mensen werden ergens heen gestuurd. Even later zag ik ze echter vloekend terug komen, omdat ze in deze rij achteraan moesten sluiten, terwijl de security anders had verteld. Afijn, na een half uur wachten was ik dan ook eindelijk door de douane. Hierna werd ik opgewacht door een van de medewerkers van het Taufik centre. Dan de rit naar de Arena zelf. Doorlopend verkeer? Dat kennen ze hier niet... Er werd mij verteld dat er elke dag, de hele dag door file staat, of het nou het centrum is of een van de buitenwijken, dat maakt niet uit. Ook wordt er natuurlijk weer flink getoeterd en houdt niemand zich aan de regels. Overal word je afgesneden, rijden mensen over de vluchtstrook en invoegstroken worden compleet genegeerd. Interesseert het iemand? Nee totaal niet, iedereen rookt ondertussen een sigaretje, stuurt met z’n benen, slaapt half of eet wat. Kortom welkom in Indonesië!

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Afgelopen zaterdag 27 februari ging de Bondsvergadering akkoord met het voorstel van het bondsbestuur over het kortingsbedrag op…

5 maart 2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Aankomende maandagavond 8 maart geeft het demissionaire kabinet weer een persconferentie over de coronamaatregelen. We hopen…

5 maart 2021

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Selena Piek en Cheryl Seinen hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de Yonex Swiss Open. Het Nederlandse duo (WR-26) was…

5 maart 2021

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Mark Caljouw en het vrouwendubbel Selena Piek/Cheryl Seinen hebben de tweede ronde bereikt op de Yonex Swiss Open in Basel. Voor…

3 maart 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!