SportSport

Bekendmaking Speler/Speelster van het Jaar tijdens Kick Off

Bekendmaking Speler/Speelster van het Jaar tijdens Kick Off

Aan het einde van het afgelopen seizoen vroeg Badminton Nederland aan het publiek en de tien coaches uit de Carlton Eredivisie wie volgens hen de beste Speler en Speelster waren uit het competitieseizoen 2012-2013.

Ken je BV ELO United al?

Op basis van het winstpercentage van het aantal gewonnen partijen selecteerde Badminton Nederland per vereniging uit de Carlton Eredivisie de best presterende man en vrouw.

Na het tellen van de stemmen ontstond er een Top-3. Lester Oey (Van Zijderveld), Jelle Maas (BC Amersfoort) en Dennis van Daalen de Jel (BC DKC) zijn de drie mannelijke kanshebbers voor de titel Speler van de Carlton Eredivisie 2013/2014. Bij de vrouwen dingen Lisa Malaihollo (Van Zundert/Velo), Eefje Muskens (BC Amersfoort) en Soraya de Visch Eijbergen (BC DKC) mee naar de titel Speelster van de Carlton Eredivisie 2013/2014.

Tevens werd er aan de tien genomineerde spelers en speelsters van de Carlton Eredivisie gevraagd om hun stem uit te brengen om de Coach van het vorige seizoen. Na deze stemming kwamen er drie namen naar voren: Ciraar Slaats (Van Zundert/Velo), Fred van Wankum (BC Amersfoort) en Leonard van Velzen (BC DKC). Hun zeven collega's kozen vervolgens hun favoriet.

Tijdens de Kick Off van de Carlton Eredivisie 2013-2014 op vrijdagavond 6 september in de Maaspoort in Den Bosch worden de winnaars bekend gemaakt.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Op de eerste dag van de Yonex Swiss Open in Basel kwamen twee Nederlandse koppels in actie in het gemengddubbel. Helaas bleek…

2 maart 2021

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Afgelopen zaterdag 27 februari jl. vond de digitale Bondsvergadering van Badminton Nederland plaats. Alle 11 afgevaardigden waren…

1 maart 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Vanaf dinsdag 2 maart kan er in de St. Jakobshalle in Basel gejaagd worden op US$ 140.000 prijzengeld tijdens de Swiss Open 2021,…

1 maart 2021

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Helaas kunnen we nog niet terug de zaal in, maar vanaf woensdag 3 maart is het wel toegestaan voor jongeren tot 27 jaar om in…

26 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!