clubzoeker

Bekendmaking Speler/Speelster van het Jaar tijdens Kick Off

Bekendmaking Speler/Speelster van het Jaar tijdens Kick Off

Aan het einde van het afgelopen seizoen vroeg Badminton Nederland aan het publiek en de tien coaches uit de Carlton Eredivisie wie volgens hen de beste Speler en Speelster waren uit het competitieseizoen 2012-2013.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Op basis van het winstpercentage van het aantal gewonnen partijen selecteerde Badminton Nederland per vereniging uit de Carlton Eredivisie de best presterende man en vrouw.

Na het tellen van de stemmen ontstond er een Top-3. Lester Oey (Van Zijderveld), Jelle Maas (BC Amersfoort) en Dennis van Daalen de Jel (BC DKC) zijn de drie mannelijke kanshebbers voor de titel Speler van de Carlton Eredivisie 2013/2014. Bij de vrouwen dingen Lisa Malaihollo (Van Zundert/Velo), Eefje Muskens (BC Amersfoort) en Soraya de Visch Eijbergen (BC DKC) mee naar de titel Speelster van de Carlton Eredivisie 2013/2014.

Tevens werd er aan de tien genomineerde spelers en speelsters van de Carlton Eredivisie gevraagd om hun stem uit te brengen om de Coach van het vorige seizoen. Na deze stemming kwamen er drie namen naar voren: Ciraar Slaats (Van Zundert/Velo), Fred van Wankum (BC Amersfoort) en Leonard van Velzen (BC DKC). Hun zeven collega's kozen vervolgens hun favoriet.

Tijdens de Kick Off van de Carlton Eredivisie 2013-2014 op vrijdagavond 6 september in de Maaspoort in Den Bosch worden de winnaars bekend gemaakt.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!