Erik Meijs: 'Eerst thuiswedstrijd in Bonn-Beuel: genieten!'

Erik Meijs: 'Eerst thuiswedstrijd in Bonn-Beuel: genieten!'

Gisteravond ben ik terug gekomen uit Duitsland van mijn tweede wedstrijd voor BC Beuel. Vanaf vrijdagmiddag bivakkeerde ik al in Bonn omdat team 1 en 2 samen een training zouden afwerken.

Maak kennis met Gijs Duijs!

Dat hebben we ook gedaan in een mooie hal, met merkbaar veel historie en een prachtige nieuwe vloer. Na de training nog even lekker uit eten voor de teamspirit en voor mij kennismaken met 2 nieuwe gezichten, de Engelse Lauren Smith en de Duitse Luise Heim.

Vervolgens overnachting bij een van de spelers van team 2, Sebastian en de volgende ochtend, na een prima ontbijt met manager Max en de coach van team 2 Martin, op tijd naar de hal. Daar waren de voorbereidingen voor de wedstrijd in volle gang. Met ongeveer 15 man werd alles in gereedheid gebracht. En, erg leuk in Duitsland, overal waar wordt gespeeld wordt gezorgd voor lekkere gebakken taarten en andere lekkernijen. Kortom, de sfeer in de hal was vanaf het begin al top. Ik heb al kennis gemaakt met ontzettend veel mensen en op deze manier voel je je extra snel thuis!

Dan de wedstrijd zelf, mijn thuisdebuut dus. De 80 man publiek in Rosenheim vond ik al aardig wat en vooraf werd al gezegd dat het onzeker was of er wel een goede opkomst was omdat in Bonn-Beuel een groot feest was, maar het publiek bleef goed binnenstromen en uiteindelijk zaten er toch zo'n 250 mensen op de tribune. Door een speaker werden we één voor één wel drie keer voorgesteld. En diezelfde speaker roerde zich ook gedurende de wedstrijden als het spannend werd om het publiek op te zwepen en te zorgen dat er nog meer lawaai werd gemaakt.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Wie volgt DKC uit Den Haag op als winnaar van de nationale badmintonbeker? DKC was drie jaar geleden de laatste winnaar. Het…

21 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!