clubzoeker

Erik Meijs: 'Eerst thuiswedstrijd in Bonn-Beuel: genieten!'

Erik Meijs: 'Eerst thuiswedstrijd in Bonn-Beuel: genieten!'

Gisteravond ben ik terug gekomen uit Duitsland van mijn tweede wedstrijd voor BC Beuel. Vanaf vrijdagmiddag bivakkeerde ik al in Bonn omdat team 1 en 2 samen een training zouden afwerken.

SportSport

Ken je BV Van Zijderveld al?

Dat hebben we ook gedaan in een mooie hal, met merkbaar veel historie en een prachtige nieuwe vloer. Na de training nog even lekker uit eten voor de teamspirit en voor mij kennismaken met 2 nieuwe gezichten, de Engelse Lauren Smith en de Duitse Luise Heim.

Vervolgens overnachting bij een van de spelers van team 2, Sebastian en de volgende ochtend, na een prima ontbijt met manager Max en de coach van team 2 Martin, op tijd naar de hal. Daar waren de voorbereidingen voor de wedstrijd in volle gang. Met ongeveer 15 man werd alles in gereedheid gebracht. En, erg leuk in Duitsland, overal waar wordt gespeeld wordt gezorgd voor lekkere gebakken taarten en andere lekkernijen. Kortom, de sfeer in de hal was vanaf het begin al top. Ik heb al kennis gemaakt met ontzettend veel mensen en op deze manier voel je je extra snel thuis!

Dan de wedstrijd zelf, mijn thuisdebuut dus. De 80 man publiek in Rosenheim vond ik al aardig wat en vooraf werd al gezegd dat het onzeker was of er wel een goede opkomst was omdat in Bonn-Beuel een groot feest was, maar het publiek bleef goed binnenstromen en uiteindelijk zaten er toch zo'n 250 mensen op de tribune. Door een speaker werden we één voor één wel drie keer voorgesteld. En diezelfde speaker roerde zich ook gedurende de wedstrijden als het spannend werd om het publiek op te zwepen en te zorgen dat er nog meer lawaai werd gemaakt.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!