clubzoeker

Nee of Ja-karta

Nee of Ja-karta

Het was al aangekondigd. Ook in 2014 komen we weer met nieuwe verfrissende acties. Eind mei hoop ik af te reizen naar Azië om weer te trainen in het trainingscentrum van Taufik Hidayat in Jakarta.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het is voor mij erg belangrijk om de komende jaren langere periodes in Azië door te brengen. Ik kan heel veel leren van de mentaliteit en speelstijl van de spelers daar en hun trainers. Om de top te bereiken zal ik uiteindelijk deze spelers moeten verslaan. Dus wil ik deze keer wat langer blijven om meer rendement uit de training te halen. Ik wil ongeveer een maand blijven en de trainingsstage combineren met het spelen van enkele toernooien.

Welke? Allereerst de Thailand Open in Bangkok. Een Grand Prix toernooi waar ik vorig jaar ook aan heb deelgenomen. Door ziekte kon ik toen helaas mijn partij niet winnen. Herkansing dus. En als het lukt de Indonesia Open in Jakarta, een van de grootste toernooien ter wereld en een Premier Super Series toernooi. Dat zou natuurlijk een geweldige ervaring zijn, maar dan heb ik eerst nog veel rankingpunten nodig om in de kwalificatie te komen.

Kortom, grootse plannen, maar dus ook een flinke kostenpost. Leven in Azië is natuurlijk goedkoper dan in Europa. Alles bij elkaar gaat het toch om een groot bedrag: de vluchten, ook van Jakarta naar Bangkok en de kosten van de training in Jakarta. In totaal gaat het om €3.000 die we daarvoor nodig hebben (grofweg €1.000 vluchten, €1.000 verblijfkosten en €1.000 kosten training). Ik kan daarbij alle steun heel goed gebruiken. En daarbij vraag ik jullie hulp.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Virtuele games zijn de afgelopen jaren snel geëvolueerd en bieden spelers de mogelijkheid om verschillende sporten op…

10 june 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Afgelopen weekend vond het NJK Badminton 2024 plaats in Sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. Joep Strooper en Flora Wang wonnen in…

10 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!