Nee of Ja-karta

Nee of Ja-karta

Het was al aangekondigd. Ook in 2014 komen we weer met nieuwe verfrissende acties. Eind mei hoop ik af te reizen naar Azië om weer te trainen in het trainingscentrum van Taufik Hidayat in Jakarta.

Maak kennis met Ties van der Lecq!

Het is voor mij erg belangrijk om de komende jaren langere periodes in Azië door te brengen. Ik kan heel veel leren van de mentaliteit en speelstijl van de spelers daar en hun trainers. Om de top te bereiken zal ik uiteindelijk deze spelers moeten verslaan. Dus wil ik deze keer wat langer blijven om meer rendement uit de training te halen. Ik wil ongeveer een maand blijven en de trainingsstage combineren met het spelen van enkele toernooien.

Welke? Allereerst de Thailand Open in Bangkok. Een Grand Prix toernooi waar ik vorig jaar ook aan heb deelgenomen. Door ziekte kon ik toen helaas mijn partij niet winnen. Herkansing dus. En als het lukt de Indonesia Open in Jakarta, een van de grootste toernooien ter wereld en een Premier Super Series toernooi. Dat zou natuurlijk een geweldige ervaring zijn, maar dan heb ik eerst nog veel rankingpunten nodig om in de kwalificatie te komen.

Kortom, grootse plannen, maar dus ook een flinke kostenpost. Leven in Azië is natuurlijk goedkoper dan in Europa. Alles bij elkaar gaat het toch om een groot bedrag: de vluchten, ook van Jakarta naar Bangkok en de kosten van de training in Jakarta. In totaal gaat het om €3.000 die we daarvoor nodig hebben (grofweg €1.000 vluchten, €1.000 verblijfkosten en €1.000 kosten training). Ik kan daarbij alle steun heel goed gebruiken. En daarbij vraag ik jullie hulp.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben een overtuigende overwinning geboekt in hun tweede duel tijdens de kwalificatie voor het EK…

8 december 2023

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Op Sportcentrum Papendal in Arnhem hebben zowel de Nederlandse mannen als vrouwen een goede start gemaakt tijdens de kwalificatie…

7 december 2023

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!