clubzoeker

Op de weg terug!

Op de weg terug!

Het is alweer even geleden dat ik via mijn site een update heb geschreven over mijn herstel en de progressie daarvan. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met mijn herstel zowel op als naast de baan.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Jullie hebben korte updates kunnen lezen via mijn twitter of facebook. Nu werd het dan echt tijd dat ik weer een stukje op mijn site ging schrijven. Het is inmiddels alweer 16 weken geleden dat ik mijn voet brak.

De afgelopen week heb ik iedere dag op de baan gestaan en al gedeeltes meegedaan met de groep. Iedere dag sta ik nu 105 minuten op de baan met uitzondering van de woensdag, dan heb ik in de ochtend 1 uur en in de middag nog 1 uur aan training. De trainingen die ik nu op de baan maak gaan steeds meer toe naar spar oefeningen en meer loopvermogen.

De vaste patronen hebben plaats gemaakt voor vrije patronen. Dat betekent dat ik het gehele veld mag en kan belopen om zo weer fit te worden. Natuurlijk niet langer dan de fysio met mij heeft besproken. Tot op heden gaat dit dan ook prima en heb ik geen reactie op mijn voet, gelukkig.

Nu hoor ik jullie je afvragen wanneer is haar eerste toernooi/wedstrijden? Dit is vandaag besproken en als alles volgens schema gaat dan zal het NK mijn eerste toernooi worden alleen in de mix samen met Jorrit. Het NK is over twee weken en in die twee weken zal ik testwedstrijden spelen op de trainingen om te kijken hoe mijn voet hierop gereageerd en hoe fit ik daadwerkelijk ben. Mocht ik ook maar enige twijfel hebben dan kan ik het schema nog aanpassen, maar alles valt en staat met de reactie op mijn voet!

Lees de rest van dit artikel op de website van Samantha Barning.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Joran Kweekel en Nadia Choukri nieuwe Nederlands Kampioen Badminton 2023

Joran Kweekel en Nadia Choukri nieuwe Nederlands Kampioen Badminton 2023

Joran Kweekel (mannenenkel) en Nadia Choukri (vrouwenenkel) hebben de enkelspeltitels veroverd op het NK Badminton 2023.

5 februari 2023

Nadia Choukri klopt first seed Jaymie Laurens op NK Badminton 2023

Nadia Choukri klopt first seed Jaymie Laurens op NK Badminton 2023

Nadia Choukri heeft verrassend de finale van het vrouwenenkel bereikt op het NK Badminton 2023. In de halve finale in…

5 februari 2023

Alida Chen en Amy Tan verrassen in vrouwenenkel op NK Badminton 2023

Alida Chen en Amy Tan verrassen in vrouwenenkel op NK Badminton 2023

Op het NK Badminton 2023 hebben Alida Chen en Amy Tan voor een verrassing gezorgd in het vrouwenenkel. In Topsportcentrum Almere…

4 februari 2023

Titelfavorieten naar kwartfinales NK Badminton 2023

Titelfavorieten naar kwartfinales NK Badminton 2023

Op het NK Badminton 2023 in Topsportcentrum Almere hebben de titelfavorieten geen fout gemaakt in de eerste ronde.

4 februari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!