clubzoeker

Op de weg terug!

Op de weg terug!

Het is alweer even geleden dat ik via mijn site een update heb geschreven over mijn herstel en de progressie daarvan. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met mijn herstel zowel op als naast de baan.

Maak kennis met Ruben Jille!

Jullie hebben korte updates kunnen lezen via mijn twitter of facebook. Nu werd het dan echt tijd dat ik weer een stukje op mijn site ging schrijven. Het is inmiddels alweer 16 weken geleden dat ik mijn voet brak.

De afgelopen week heb ik iedere dag op de baan gestaan en al gedeeltes meegedaan met de groep. Iedere dag sta ik nu 105 minuten op de baan met uitzondering van de woensdag, dan heb ik in de ochtend 1 uur en in de middag nog 1 uur aan training. De trainingen die ik nu op de baan maak gaan steeds meer toe naar spar oefeningen en meer loopvermogen.

De vaste patronen hebben plaats gemaakt voor vrije patronen. Dat betekent dat ik het gehele veld mag en kan belopen om zo weer fit te worden. Natuurlijk niet langer dan de fysio met mij heeft besproken. Tot op heden gaat dit dan ook prima en heb ik geen reactie op mijn voet, gelukkig.

Nu hoor ik jullie je afvragen wanneer is haar eerste toernooi/wedstrijden? Dit is vandaag besproken en als alles volgens schema gaat dan zal het NK mijn eerste toernooi worden alleen in de mix samen met Jorrit. Het NK is over twee weken en in die twee weken zal ik testwedstrijden spelen op de trainingen om te kijken hoe mijn voet hierop gereageerd en hoe fit ik daadwerkelijk ben. Mocht ik ook maar enige twijfel hebben dan kan ik het schema nog aanpassen, maar alles valt en staat met de reactie op mijn voet!

Lees de rest van dit artikel op de website van Samantha Barning.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!