SportSport

Op de weg terug!

Op de weg terug!

Het is alweer even geleden dat ik via mijn site een update heb geschreven over mijn herstel en de progressie daarvan. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met mijn herstel zowel op als naast de baan.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Jullie hebben korte updates kunnen lezen via mijn twitter of facebook. Nu werd het dan echt tijd dat ik weer een stukje op mijn site ging schrijven. Het is inmiddels alweer 16 weken geleden dat ik mijn voet brak.

De afgelopen week heb ik iedere dag op de baan gestaan en al gedeeltes meegedaan met de groep. Iedere dag sta ik nu 105 minuten op de baan met uitzondering van de woensdag, dan heb ik in de ochtend 1 uur en in de middag nog 1 uur aan training. De trainingen die ik nu op de baan maak gaan steeds meer toe naar spar oefeningen en meer loopvermogen.

De vaste patronen hebben plaats gemaakt voor vrije patronen. Dat betekent dat ik het gehele veld mag en kan belopen om zo weer fit te worden. Natuurlijk niet langer dan de fysio met mij heeft besproken. Tot op heden gaat dit dan ook prima en heb ik geen reactie op mijn voet, gelukkig.

Nu hoor ik jullie je afvragen wanneer is haar eerste toernooi/wedstrijden? Dit is vandaag besproken en als alles volgens schema gaat dan zal het NK mijn eerste toernooi worden alleen in de mix samen met Jorrit. Het NK is over twee weken en in die twee weken zal ik testwedstrijden spelen op de trainingen om te kijken hoe mijn voet hierop gereageerd en hoe fit ik daadwerkelijk ben. Mocht ik ook maar enige twijfel hebben dan kan ik het schema nog aanpassen, maar alles valt en staat met de reactie op mijn voet!

Lees de rest van dit artikel op de website van Samantha Barning.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!