Op de weg terug!

Op de weg terug!

Het is alweer even geleden dat ik via mijn site een update heb geschreven over mijn herstel en de progressie daarvan. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met mijn herstel zowel op als naast de baan.

Ken je BC Invictus al?

Jullie hebben korte updates kunnen lezen via mijn twitter of facebook. Nu werd het dan echt tijd dat ik weer een stukje op mijn site ging schrijven. Het is inmiddels alweer 16 weken geleden dat ik mijn voet brak.

De afgelopen week heb ik iedere dag op de baan gestaan en al gedeeltes meegedaan met de groep. Iedere dag sta ik nu 105 minuten op de baan met uitzondering van de woensdag, dan heb ik in de ochtend 1 uur en in de middag nog 1 uur aan training. De trainingen die ik nu op de baan maak gaan steeds meer toe naar spar oefeningen en meer loopvermogen.

De vaste patronen hebben plaats gemaakt voor vrije patronen. Dat betekent dat ik het gehele veld mag en kan belopen om zo weer fit te worden. Natuurlijk niet langer dan de fysio met mij heeft besproken. Tot op heden gaat dit dan ook prima en heb ik geen reactie op mijn voet, gelukkig.

Nu hoor ik jullie je afvragen wanneer is haar eerste toernooi/wedstrijden? Dit is vandaag besproken en als alles volgens schema gaat dan zal het NK mijn eerste toernooi worden alleen in de mix samen met Jorrit. Het NK is over twee weken en in die twee weken zal ik testwedstrijden spelen op de trainingen om te kijken hoe mijn voet hierop gereageerd en hoe fit ik daadwerkelijk ben. Mocht ik ook maar enige twijfel hebben dan kan ik het schema nog aanpassen, maar alles valt en staat met de reactie op mijn voet!

Lees de rest van dit artikel op de website van Samantha Barning.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek: I'm coming home

Selena Piek: I'm coming home

That's it. Our Olympic road is ending in the quarterfinals. Tried to gave it our all but the Koreans were simply better today.

29 juli 2021

Mark Caljouw on final performance in Tokyo: Heartbroken

Mark Caljouw on final performance in Tokyo: Heartbroken

That’s how I am feeling right now. Crazy how sports can go. If you would have told me up front that I would reach the last 16…

29 juli 2021

Badmintonner Mark Caljouw loopt kwartfinales in enkelspel net mis

Badmintonner Mark Caljouw loopt kwartfinales in enkelspel net mis

Badmintonner Mark Caljouw is op de Olympische Spelen gestrand in de achtste finales. Hij verloor in de knock-outfase in drie…

29 juli 2021

Kwartfinale eindstation voor badmintonners Piek en Seinen op Olympische Zomerspelen in Japan

Kwartfinale eindstation voor badmintonners Piek en Seinen op Olympische Zomerspelen in Japan

De Koreaanse weerstand in de kwartfinale van het badmintontoernooi op de Olympische Zomerspelen in Tokio was uiteindelijk te…

29 juli 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!