SportSport

Vier kwartfinales voor Oranje op Swedish Masters

Vier kwartfinales voor Oranje op Swedish Masters

Op de Swedish Masters in Zweden hebben de Nederlanders zeer fraaie prestaties geleverd door vier plekken in de kwartfinale te veroveren. Erik Meijs, het mannendubbel Arends/Maas, het vrouwendubbel Muskens/Piek en de mix Arends/Piek drongen door tot de laatste acht.

Ken je BV Van Zijderveld al?

Erik Meijs klopte in de eerste ronde de Fransman Thomas Rouxel met 21-11, 17-21 en 21-8. Daarna speelde de Nederlander tegen Gabriel Ulldahl uit Zweden. Meijs verloor de eerste game nog met 13-21, maar knokte zich daarna terug in de wedstrijd om vervolgens de tweede en derde game met 21-15 te winnen. Zaterdag speelt Meijs tegen in de kwartfinale tegen Dieter Domke (Duitsland).De als eerste geplaatsten Eefje Muskens/Selena Piek versloegen in hun eerste wedstrijd van het vrouwendubbel het Franse koppel Fontaine/Lefel met 21-16 en 21-13. In de kwartfinale nemen de Nederlandse vrouwen het op tegen Nedelcheva/Popstoikova (Bulgarije). Jacco Arends/Jelle Maas (3) klopten in het mannendubbel de Engelsen Coles en Nottingham met 21-15 en 21-18. De Nederlanders spelen voor een plek bij de laatste vier tegen het duo Dolan/Magee uit Ierland.
In het gemengddubbel haalde het koppel Arends/Piek (3) de kwartfinale door een simpele 21-16 en 21-11 zege op het Franse duo Constantin/Choinet. Zaterdag wacht een confrontatie met de Zweedse tandem Nordh/Lennartsson.Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek: I'm coming home

Selena Piek: I'm coming home

That's it. Our Olympic road is ending in the quarterfinals. Tried to gave it our all but the Koreans were simply better today.

29 juli 2021

Mark Caljouw on final performance in Tokyo: Heartbroken

Mark Caljouw on final performance in Tokyo: Heartbroken

That’s how I am feeling right now. Crazy how sports can go. If you would have told me up front that I would reach the last 16…

29 juli 2021

Badmintonner Mark Caljouw loopt kwartfinales in enkelspel net mis

Badmintonner Mark Caljouw loopt kwartfinales in enkelspel net mis

Badmintonner Mark Caljouw is op de Olympische Spelen gestrand in de achtste finales. Hij verloor in de knock-outfase in drie…

29 juli 2021

Kwartfinale eindstation voor badmintonners Piek en Seinen op Olympische Zomerspelen in Japan

Kwartfinale eindstation voor badmintonners Piek en Seinen op Olympische Zomerspelen in Japan

De Koreaanse weerstand in de kwartfinale van het badmintontoernooi op de Olympische Zomerspelen in Tokio was uiteindelijk te…

29 juli 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!