Oranje-dubbels naar halve finales op Swedish Masters

Oranje-dubbels naar halve finales op Swedish Masters

De Oranje-dubbels blijven uitstekend presteren op de Swedish Masters in Uppsala (Zweden). De mix Arends/Piek, het mannendubbel Arends/Maas en het vrouwendubbel Muskens/Piek plaatsten zich in twee games voor de halve finales.

Ken je BC Epe al?

Eefje Muskens/Selena Piek (1) boekten in de kwartfinale van het toernooi een snelle zege (21-9 en 21-12) op het dubbel Nedelcheva/Popstoikova (Bulgarije). Later vandaag spelen de Nederlandse vrouwen tegen De Deense vrouwen Grebak/Helsbol voor een plaats in de finale.


De als derde geplaatsten Jacco Arends en Jelle Maas wonnen in de kwartfinale van het mannendubbel met 21-15 en 21-9 van de Ieren Dolan en Magee. Voor een plek in de eindstrijd moeten de Nederlanders het sterke koppel Cwalina/Wacha (1) uit Polen bedwingen.Het gemengddubbel Arends/Piek (3) bereikte de laatste vier tot in de kwartfinale met 21-19 en 21-16 af te rekenen met de duo Nordh/Lennartsson uit Zweden. In de halve finale speelt het Nederlandse koppel tegen Kaesbauer/Herttirch (2) uit Duitsland.Erik Meijs werd in de kwartfinale van het mannenenkel uitgeschakeld door de als zesde geplaatste Duitser Dieter Domke. De Nederlander verloor met 16-21, 24-22 en 5-21.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Hoe laat spelen de Nederlandse badmintonners vandaag in Tokio?

Hoe laat spelen de Nederlandse badmintonners vandaag in Tokio?

Op maandag 26 juli komen de Nederlandse topbadmintonners al 's nachts en in de ochtend in actie tijdens het badmintontoernooi van…

26 juli 2021

Joran Kweekel wil Nederlands Kampioen worden

Joran Kweekel wil Nederlands Kampioen worden

De tweede singelaar van Nederland heeft zich in september 2018 vier doelen gesteld met als belangrijkste: Nederlands Kampioen.…

25 juli 2021

TOKYO2020: duo Robin Tabeling en Selena Piek uitgeschakeld door wereldkampioenen

TOKYO2020: duo Robin Tabeling en Selena Piek uitgeschakeld door wereldkampioenen

Vanochtend troffen Olympiërs Robin Tabeling en Selena Piek de nummers één van de wereld Si Wei Zheng en Ya…

25 juli 2021

In beeld: winst voor Cheryl Seinen en Selena Piek op eerste dag Spelen

In beeld: winst voor Cheryl Seinen en Selena Piek op eerste dag Spelen

Het vrouwendubbel Cheryl Seinen / Selena Piek is de Olympische Spelen in Tokio goed begonnen. De Nederlandse vrouwen waren in het…

24 juli 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!