clubzoeker

Kwartfinales voor Mark Caljouw en Soraya de Visch Eijbergen

Kwartfinales voor Mark Caljouw en Soraya de Visch Eijbergen

Mark Caljouw en Soraya de Visch Eijbergen hebben zich beide geplaatst voor de kwartfinales van de FZ Forza Slovenia International.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Mark speelde donderdag zijn eerste wedstrijd tegen qualifier Chun Hsien Yu (TPE). Na een vrij eenvoudige eerste set, werd ook de tweede set en daarmee de wedstrijd gewonnen met 21-11 en 21-18. In de tweede ronde versloeg Mark de Tsjech Pavel Florian met 21-19 en 21-11. In de kwartfinale speelt Mark vandaag tegen qualifier Andrew Smith uit Engeland.

Soraya de Visch Eijbergen won haar eerste ronde heel eenvoudig met 21-7 en 21-7 van de qualifier Ema Cizelj (SLO). Ook de tweede ronde won ze vrij eenvoudig met 21-13 en 21-8 van een ander qualifier Anna Demmelmayer (AUT). In de kwartfinale van vandaag speelt Soraya, die als tweede is geplaatst, tegen de als achtste geplaatste Laura Sarosi (HUN).

Jordy Hilbink was als achtste geplaatst en won zijn eerste partij met 21-11 en 21-14 van qualifier Kek Jamnik (SLO). In de tweede ronde speelde Jordy tegen Philip Pawlowski uit Denemarken in een lange (58 minuten) en spannende wedstrijd. De twee waren echt aan elkaar gewaagd en Jordy won de eerste set met 21-18, maar verloor net de tweede en derde set met respectievelijk 21-19 en 21-19.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!