clubzoeker

Gayle Mahulette: een nieuw eredivisieseizoen!

Gayle Mahulette: een nieuw eredivisieseizoen!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een stukje heb geschreven. In de vakantie is er niet veel bijzonders gebeurd.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ik ben voornamelijk voor mijn afstudeerscriptie bezig geweest en in de studieboeken gezeten voor een belangrijke herkansing (die ik gelukkig gehaald heb!). Verder heb ik helaas niet veel kunnen trainen door een voetblessure die ik heb opgelopen net voor de vakantie...

De pijn die ik heb is niet continu, het zijn meer steken die ik krijg bij beweging. De afgelopen weken heb ik op de baan wel wat meer kunnen uitbreiden, maar de pijn is er nog wel. Volgens de fysio kan ik niets kapot maken en mocht ik daarom proberen om een wedstrijd te spelen tijdens de competitie.

Zaterdag 6 september werd om 14:00 uur de eerste wedstrijd van de eredivisie gespeeld. BC Amersfoort moest het opnemen tegen DKC uit Den Haag. Met twee nieuwe spelers in ons team, namelijk: Eric Pang (Nederlands Kampioen en vorige week nog een mooie kwart finale tijdens het WK behaald) en Xandra Stelling (Italiaans Kampioen), waren we er klaar voor! Althans... de yell begon wat stroef, maar dat was in de wedstrijden niet te zien. We begonnen de dubbels goed, waarbij we de eerste set van de damesdubbel net aan hadden verloren met 19-21. Helaas verloren de dames in twee sets. De herendubbel was erg spannend, hier was een derde set nodig om de winst veilig te stellen. De tussenstand was nu: 1-1.

Lees de rest van dit artikel op de website van Gayle Mahulette.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!