clubzoeker

Goede opkomst in Alblasserdam

Goede opkomst in Alblasserdam

In Alblasserdam werd gisteravond een open avond voor zowel kinderen als volwassenen georganiseerd. In het sportcentrum Blokweer konden in de vooravond de kinderen kennismaken met de badmintonsport en Badminton Nederland was daar bij.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Vanaf 18.00 uur was iedereen welkom en stroomde de hal langzaam vol met ouders en kinderen. Maar liefst 16 kinderen kwamen met de badmintonsport kennismaken en zij vulden de groep van 20 jeugdleden van BC Alblasserdam mooi aan. Voorzitter Klaas Timmermans is blij met deze opkomst: ''Uit het Open dagpakket van Badminton Nederland hebben wij de flyer gebruikt om een eigen flyer te maken. Er zijn er vorige week 6.000 in de wijk verspreid. Natuurlijk hopen wij dat van deze 16 kinderen er enkele lid zullen worden. Net als bij veel verenigingen kunnen wij nieuwe leden goed gebruiken."

Onder leiding van twee trainers begonnen de ruim 30 kinderen aan de warming up en kregen zij een echte training. Langs de kant zaten de ouders (door BC Alblasserdam goed verzorgd met een bekertje koffie of thee) te kijken naar hun kroost. Halverwege de training kreeg iedereen een sportdrankje en werd er gekeken naar een demonstratiewedstrijd van de beste jeugdspelers van BC Alblasserdam. Sommige ouders gebruikten dat moment ook om te informeren naar een lidmaatschap en een enkele schreef zijn zoon al meteen in. Na afloop werden de kinderen verrast met een mooie strandbal. Timmermans: "Het is ontzettend leuk om de nieuwe kinderen een aandenken te geven, we hopen dat ze volgende week weer komen. De volwassenen krijgen vanavond een winkelwagenmuntje, waar ik er natuurlijk zelf ook al één van heb."

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vinden in het T-Kwadraat in Tilburg de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 (NJK) plaats en…

8 may 2024

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Per 1 augustus 2024 stromen Dion Hoegen, Vihaan Shah en Sterre Bang in bij de S-1 selectie op Papendal.

8 may 2024

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!