clubzoeker

Soraya en Gayle uit singeltoernooi Yonex Dutch Open

Soraya en Gayle uit singeltoernooi Yonex Dutch Open

Tijdens de Yonex Dutch Open heeft Soraya de Visch Eijbergen in de derde ronde met miniem verschil verloren van Hana Ramadhini uit Indonesië. De standen waren 11-9, 11-10 en 11-10.

SportSport

Ken je BC De Zwaluwen al?

De Visch Eijbergen over haar wedstrijd: "Elke rally was close, we gaven elkaar niets toe. Het was moeilijk om bij haar te scoren."

Gayle Mahulette was niet opgewassen tegen de Oekraïnse Yelyzaveta Zharka (10-11, 6-11 en 8-11). "Ik was onzeker. Ik moest snelheid maken en kon daarmee scoren. Omdat mijn rally's een paar keer verkeerd gingen durfde ik dat minder te doen. Ik miste daardoor punten. Ik stond 2-0 in games achter, dan is het lastig om dit terug te halen, zeker met deze nieuwe telling", aldus Mahulette.

In de acht kwartfinales bij het mannenenkelspel zijn vijf Indonesische spelers van de partij. De als eerste geplaatste Rajiv Ouseph uit Engeland had de grootste moeite met de Maleisische Chun Seang Tan en won uiteindelijk in vijf games.

Vanavond spelen de Nederlandse dubbelspelers nog. Hiervan wordt later op de avond verslag gedaan.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!