SportSport

Drie punten voor TFS Barendrecht tegen Slotermeer

Drie punten voor TFS Barendrecht tegen Slotermeer

The Flying Shuttle startte de tweede helft van de competitie in Amsterdam tegen Slotermeer. De uitslag was hetzelfde als de thuis wedstrijd 5-3 in het voordeel van Slotermeer.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De DD en de 1e mix partijen waren een duidelijke overwinning voor de Amsterdamers. De overige partijen konden beide kanten opvallen.

De HD ging met 22-20 en 21-19 naar Leon Nottelman en Dennis van Zijderveld. Zowel de dames singles als de heren singles moesten in 3 games gespeeld worden. De punten werden eerlijk verdeeld de heren singles gingen me terug naar Barendrecht en de dames singles bleven in Amsterdam. Zowel Saber Afif als Joran Kweekel speelde een sterke partij, waardoor de stand nog alle kanten uit kon.

Helaas moesten Pascalle van Nielen en Sandy Bommeleyn na een harde strijd hun meerdere erkennen in Esther Kuilman en Raquel Humphries.

Joran Kweekel en Sandy Bommeleyn konden de 1e game nog goed meekomen maar in de 2e game werden ze door een sterke mix van partij van Ralph Starren en Jessica Ottenhoff geklopt.

Het Barendrechtse koppel Ruben Kweekel en Jeannette van der Werff gaven een goed vervolg aan hun mix van vorige week. En wisten ook tegen Dennis van Zijderveld en Esther Kuilman met overtuigende cijfers de overwinning naar zich toe te trekken met 15-21 en 11-21.

De mee gereisde supporters hebben mooie partijen gezien die een goede basis zijn voor het vervolg van de competitie.

Komend weekend zijn er geen wedstrijden gepland, 22 november ontvangt The Flying Shuttle, BC Amsersfoort om 18.00 uur in sporthal Lagewei in Barendrecht.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

In de afgelopen 22 jaar hebben de volgende vrouwen zich voor de olympische spelen geplaatst in het enkelspel: Judith Meulendijks,…

16 augustus 2022

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Op die vraag heeft top 100 speler Joran Kweekel (24 jaar) nog geen scherp antwoord. Op de vraag waarom hij zo wisselvallig kan…

16 augustus 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Vorige week waren de Europese Veteranen Kampioenschappen 2022 in Slovenië. De Nederlandse ploeg ging met een tas vol…

15 augustus 2022

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Het leuke van een podcast is dat je iemands stem hoort en deze niet louter hoeft in te beelden op basis van diens geschreven…

10 augustus 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!