SportSport

Drie punten voor TFS Barendrecht tegen Slotermeer

Drie punten voor TFS Barendrecht tegen Slotermeer

The Flying Shuttle startte de tweede helft van de competitie in Amsterdam tegen Slotermeer. De uitslag was hetzelfde als de thuis wedstrijd 5-3 in het voordeel van Slotermeer.

Ken je BV Van Zijderveld al?

De DD en de 1e mix partijen waren een duidelijke overwinning voor de Amsterdamers. De overige partijen konden beide kanten opvallen.

De HD ging met 22-20 en 21-19 naar Leon Nottelman en Dennis van Zijderveld. Zowel de dames singles als de heren singles moesten in 3 games gespeeld worden. De punten werden eerlijk verdeeld de heren singles gingen me terug naar Barendrecht en de dames singles bleven in Amsterdam. Zowel Saber Afif als Joran Kweekel speelde een sterke partij, waardoor de stand nog alle kanten uit kon.

Helaas moesten Pascalle van Nielen en Sandy Bommeleyn na een harde strijd hun meerdere erkennen in Esther Kuilman en Raquel Humphries.

Joran Kweekel en Sandy Bommeleyn konden de 1e game nog goed meekomen maar in de 2e game werden ze door een sterke mix van partij van Ralph Starren en Jessica Ottenhoff geklopt.

Het Barendrechtse koppel Ruben Kweekel en Jeannette van der Werff gaven een goed vervolg aan hun mix van vorige week. En wisten ook tegen Dennis van Zijderveld en Esther Kuilman met overtuigende cijfers de overwinning naar zich toe te trekken met 15-21 en 11-21.

De mee gereisde supporters hebben mooie partijen gezien die een goede basis zijn voor het vervolg van de competitie.

Komend weekend zijn er geen wedstrijden gepland, 22 november ontvangt The Flying Shuttle, BC Amsersfoort om 18.00 uur in sporthal Lagewei in Barendrecht.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik Bondsvergadering 28 november 2020

Terugblik Bondsvergadering 28 november 2020

Afgelopen zaterdag 28 november jl. vond de najaarsbondsvergadering van Badminton Nederland plaats. Net als de Jaarvergadering…

30 november 2020

Oranje-selectie zonder De Visch Eijbergen en Mahulette naar kwalificatie EK gemengde teams

Oranje-selectie zonder De Visch Eijbergen en Mahulette naar kwalificatie EK gemengde teams

Bondscoach Ruud Bosch heeft vandaag zijn achtkoppige selectie bekendgemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK gemengde teams…

30 november 2020

In memoriam Gerard van Zundert: 31 december 1947 - 27 november 2020

In memoriam Gerard van Zundert: 31 december 1947 - 27 november 2020

Op vrijdagavond 27 november 2020 kregen we het bericht, dat onze oud-voorzitter Gerard van Zundert was overleden. We wisten dat…

29 november 2020

Wat er ook gebeurt met competitieseizoen: gehele teambijdrage betalen

Wat er ook gebeurt met competitieseizoen: gehele teambijdrage betalen

De Nederlandse badmintonbond heeft een notitie naar haar lidverenigingen gestuurd met als titel: Reactie op vragen rondom betalen…

28 november 2020

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!