Van Zijderveld klopt VELO

Van Zijderveld klopt VELO

In de tiende speelronde van de Carlton Eredivisie heeft Van Zijderveld haar tweede overwinning behaald deze competitie door VELO te verslaan.

clubzoeker

Ken je GSBC AMOR al?

Van Zijderveld heeft in de strijd om de onderste plaatsen goede zaken gedaan door in eigen huis met 5-3 te winnen van de huidige landskampioen Van Zundert/VELO. Al snel kwam van Zijderveld op een 3-0 voorsprong, waarna de overwinning niet meer in gevaar kwam.

Koploper Duinwijck en Qontent Almere zetten hun zegereeks voort. Duinwijck won thuis met 6-2 van Roosterse en Qontent Almere wist uit bij Victoria met 6-2 de overwinning binnen te halen.

Slotermeer wist in Amsterdam met 5-3 te winnen van TFS Barendrecht. Door deze nederlaag neemt de ploeg uit Barendrecht de laatste plaats over van Van Zijderveld.

De wedstrijd tussen DKC en Amersfoort is verplaatst naar zondag 7 december i.v.m. het kwalificatietoernooi voor de EK Gemengde teams in Slovenië dit weekend. waarvoor spelers van beide verenigingen zijn opgeroepen.

Uitslagen speelronde 10

  • Van Zijderveld - Van Zundert/VELO (5-3)
  • Duijnwijck - Roosterse (6-2)
  • Victoria - Qontent Almere (2-6)
  • Slotermeer - TFS Barendecht (5-3)

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november 2023 vond in Nijkerk de najaarse Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en…

20 november 2023

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Na een jarenlange daling van het aantal deelnemende verenigingen, teams en individuele jeugdleden is er afgelopen jaar een…

20 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!