SportSport

Vijf punten en het linker rijtje

Vijf punten en het linker rijtje

Vijf punten had Slotermeer nodig tegen Barendrecht om plaats te nemen in het linker rijtje en vijf punten werden het.

SportSport

Maak kennis met Cheryl Seinen!

Met een overwinning van 5-3 was de opzet een feit. De herendubbel met, door afwezigheid van Tim Foo, 'good old' Dennis van Zijderveld naast Léon Nottelman werd met 22-20 en 21-19 een prooi voor de Slotermeerders.

Op baan 2 werd ondertussen de damesdubbel gewonnen door Jessica Ottenhoff en Raquel Humphris van Jeanette van der Werff en Pascale Nielsen en was het 2-0. Léon Nottelman, 1e heer van Slotermeer, moest het afleggen tegen Saber Afif en verloor in drie games met 19-21/ 22-20 en 12-21. Raquel gaf de stand een weer wat prettiger zicht door haar single te winnen van Sandy Bommeleijn. Ralph Starren moest in drie games zijn meerdere erkennen in Joran Kweekel, 21-16/18-21 en 14-21. Esther Kuilman deed haar duit in het zakje door in drie games te winnen van Pascale Nielsen. De 1e game werd nog verloren met 17-21 maar de 2e en de 3e game waren voor Esther, 21-18 en 21-19.

Met twee mixen te gaan was de tussenstand 4-2 voor Slotermeer. Ralph had nog wat goed te maken tegen Joran en won samen met Jessica zijn mix van Joran Kweekel en Sandy Bommeleijn. De 2e mix, waar Dennis van Zijderveld en Esther Kuilman optraden tegen Ruben Kweekel en Jeanette van der Werff werd winst voor de Barendrechters.

Volgende week hebben de badmintonners een vrij weekend en het weekend daarna, 22 november, wacht de uitwedstrijd tegen landskampioen van vorig jaar VELO in Wateringen. In een eerder stadium werd de thuiswedstrijd tegen van Zundert Velo 4-4, dus je zou zeggen 'niets om je druk over te maken'. Slotermeer speelt zijn thuiswedstrijden in de sporthal Laan van Spartaan, Rinus Michelslaan 26, Amsterdam

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

Wake Up Call voor badmintonspelers die denken dat ze de Olympische Spelen gaan halen

In de afgelopen 22 jaar hebben de volgende vrouwen zich voor de olympische spelen geplaatst in het enkelspel: Judith Meulendijks,…

16 augustus 2022

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Waarom zou je badmintonner Joran Kweekel sponsoren?

Op die vraag heeft top 100 speler Joran Kweekel (24 jaar) nog geen scherp antwoord. Op de vraag waarom hij zo wisselvallig kan…

16 augustus 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Viermaal Nederlands goud op Europese Veteranen Kampioenschappen 2022

Vorige week waren de Europese Veteranen Kampioenschappen 2022 in Slovenië. De Nederlandse ploeg ging met een tas vol…

15 augustus 2022

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Het leuke van een podcast is dat je iemands stem hoort en deze niet louter hoeft in te beelden op basis van diens geschreven…

10 augustus 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!