clubzoeker

Vijf punten en het linker rijtje

Vijf punten en het linker rijtje

Vijf punten had Slotermeer nodig tegen Barendrecht om plaats te nemen in het linker rijtje en vijf punten werden het.

SportSport

Ken je BC Veglo al?

Met een overwinning van 5-3 was de opzet een feit. De herendubbel met, door afwezigheid van Tim Foo, 'good old' Dennis van Zijderveld naast Léon Nottelman werd met 22-20 en 21-19 een prooi voor de Slotermeerders.

Op baan 2 werd ondertussen de damesdubbel gewonnen door Jessica Ottenhoff en Raquel Humphris van Jeanette van der Werff en Pascale Nielsen en was het 2-0. Léon Nottelman, 1e heer van Slotermeer, moest het afleggen tegen Saber Afif en verloor in drie games met 19-21/ 22-20 en 12-21. Raquel gaf de stand een weer wat prettiger zicht door haar single te winnen van Sandy Bommeleijn. Ralph Starren moest in drie games zijn meerdere erkennen in Joran Kweekel, 21-16/18-21 en 14-21. Esther Kuilman deed haar duit in het zakje door in drie games te winnen van Pascale Nielsen. De 1e game werd nog verloren met 17-21 maar de 2e en de 3e game waren voor Esther, 21-18 en 21-19.

Met twee mixen te gaan was de tussenstand 4-2 voor Slotermeer. Ralph had nog wat goed te maken tegen Joran en won samen met Jessica zijn mix van Joran Kweekel en Sandy Bommeleijn. De 2e mix, waar Dennis van Zijderveld en Esther Kuilman optraden tegen Ruben Kweekel en Jeanette van der Werff werd winst voor de Barendrechters.

Volgende week hebben de badmintonners een vrij weekend en het weekend daarna, 22 november, wacht de uitwedstrijd tegen landskampioen van vorig jaar VELO in Wateringen. In een eerder stadium werd de thuiswedstrijd tegen van Zundert Velo 4-4, dus je zou zeggen 'niets om je druk over te maken'. Slotermeer speelt zijn thuiswedstrijden in de sporthal Laan van Spartaan, Rinus Michelslaan 26, Amsterdam

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Op zaterdag 2 maart organiseren de VBO en Badminton Nederland de bijscholing Trainers Congres Dutch Junior 2024. De dag wordt…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!