Pijnlijk verlies voor Roosterse thuis tegen TFS Barendrecht

Pijnlijk verlies voor Roosterse thuis tegen TFS Barendrecht

Als je de uitwedstrijd wint met 1-7 dan zijn de verwachtingen hoog gespannen, maar helaas kon Roosterse deze verwachtingen deze keer niet waarmaken.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Uitslag 3-5 in het voordeel van Barendrecht!! Een lang verwachte en verdiende winst voor de tegenstander die daardoor toch weer kans hebben van Zijderveld te naderen om degradatie te voorkomen.

In de dubbels werd begonnen met een afgetekende winst in de eerste game van de heren: Dennis Dubbelman en Nico Hermans wonnen met 21-11 van Saber Affif en Ruben Kweekel. Linda Hoedemakers en Wendy Hoeve verloren afgetekend met 11-21 van Jeanette van de werf en Pascalle van Nielen-Janssen. In beide tweede games waren de rollen omgedraaid dus ook 2 keer een derde set. Voor de dames was het net te veel en een eerste verliespunt stond op het scorebord. De heren konden zich ternauwernood herstellen en haalden met vechtlust het eerste punt voor Roosterse binnen.

Roxanne Molenmaker had vervolgens in haar single tegen Sandy Bommeleijn geen enkele moeite om het 2e punt binnen te halen. Ze won overtuigend met 21-12 en 21-14. Voor Wendy liep het totaal anders. Ze kreeg totaal geen grip op de wedstrijd en moest vervolgens geblesseerd het veld verlaten, een bittere pil voor Wendy en de Roosterse aanhang.

Marijn Put begon vervolgens aan een felle strijd tegen Saber en na nipt verlies in de eerste game met 19-21, volgde herstel in de tweede game met winst 21-12. Helaas lukte het in de derde game niet meer om aan te haken bij het spel van Saber en verlies was onvermijdelijk 10-21. Nico moest het vervolgens op gaan nemen tegen Joran Kweekel en dat werd een geweldige match met spanning, sensatie en emoties. Na winst in de eerste set kon Nico in de tweede set een achterstand van 5-15 wegwerken tot 20-20. Helaas was het net niet genoeg voor game en matchwinst, 21-18 en 20-22. In de derde ging het lang gelijk op en wat foutjes in de staart van de game eindigde in nipte winst voor Joran 18-21.

De mix van Ceriel Custers en Linda Hoedemakers was helaas snel verloren, 16-21 en 10-21. Ze kwamen totaal niet in hun spel. Marijn en Roxanne hadden daar in tegen geen enkele moeite met Joran en Sandy en wonnen met afgetekende cijfers, 21-13 en 21-7.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!