Pijnlijk verlies voor Roosterse thuis tegen TFS Barendrecht

Pijnlijk verlies voor Roosterse thuis tegen TFS Barendrecht

Als je de uitwedstrijd wint met 1-7 dan zijn de verwachtingen hoog gespannen, maar helaas kon Roosterse deze verwachtingen deze keer niet waarmaken.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Uitslag 3-5 in het voordeel van Barendrecht!! Een lang verwachte en verdiende winst voor de tegenstander die daardoor toch weer kans hebben van Zijderveld te naderen om degradatie te voorkomen.

In de dubbels werd begonnen met een afgetekende winst in de eerste game van de heren: Dennis Dubbelman en Nico Hermans wonnen met 21-11 van Saber Affif en Ruben Kweekel. Linda Hoedemakers en Wendy Hoeve verloren afgetekend met 11-21 van Jeanette van de werf en Pascalle van Nielen-Janssen. In beide tweede games waren de rollen omgedraaid dus ook 2 keer een derde set. Voor de dames was het net te veel en een eerste verliespunt stond op het scorebord. De heren konden zich ternauwernood herstellen en haalden met vechtlust het eerste punt voor Roosterse binnen.

Roxanne Molenmaker had vervolgens in haar single tegen Sandy Bommeleijn geen enkele moeite om het 2e punt binnen te halen. Ze won overtuigend met 21-12 en 21-14. Voor Wendy liep het totaal anders. Ze kreeg totaal geen grip op de wedstrijd en moest vervolgens geblesseerd het veld verlaten, een bittere pil voor Wendy en de Roosterse aanhang.

Marijn Put begon vervolgens aan een felle strijd tegen Saber en na nipt verlies in de eerste game met 19-21, volgde herstel in de tweede game met winst 21-12. Helaas lukte het in de derde game niet meer om aan te haken bij het spel van Saber en verlies was onvermijdelijk 10-21. Nico moest het vervolgens op gaan nemen tegen Joran Kweekel en dat werd een geweldige match met spanning, sensatie en emoties. Na winst in de eerste set kon Nico in de tweede set een achterstand van 5-15 wegwerken tot 20-20. Helaas was het net niet genoeg voor game en matchwinst, 21-18 en 20-22. In de derde ging het lang gelijk op en wat foutjes in de staart van de game eindigde in nipte winst voor Joran 18-21.

De mix van Ceriel Custers en Linda Hoedemakers was helaas snel verloren, 16-21 en 10-21. Ze kwamen totaal niet in hun spel. Marijn en Roxanne hadden daar in tegen geen enkele moeite met Joran en Sandy en wonnen met afgetekende cijfers, 21-13 en 21-7.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!