clubzoeker

Veteranencompetitie 2015 start in Delft

Veteranencompetitie 2015 start in Delft

Zondag 8 februari a.s. start om 11.00 uur in Sporthal Brasserskade te Delft de eerste speelronde van de veteranencompetitie.

clubzoeker

Maak kennis met Kelly van Buiten!

Het is voor het 5e jaar op rij dat deze succesvolle 35+ competitie gereorganiseerd wordt, een jubileum dus! Acht teams zullen verdeeld over vier speelrondes/dagdelen gaan strijden om de 'Trofee Philippe Weijling', die op de laatste speeldag in een feestelijke setting uitgereikt zal worden.

Lag de organisatie van de 35+ competitie de afgelopen jaren in handen van het Badminton Business Netwerk (vertegenwoordigd door Joost van Klink en Bas von Barnau Sijthoff), dit jaar is het stokje met verve overgenomen door Robbert Kraag en Marianne Veeren. Omdat het evenement aan het eigen succes ten onder dreigde te gaan hebben zij hier en daar wat wijzigingen moeten aanbrengen om het voor de gastverenigingen en henzelf 'organiseerbaar' te houden. Zo is bijvoorbeeld het maximaal aantal teams teruggebracht naar 8 en heeft het grote aantal en enthousiasme van heren er toe geleid dat er 2 mannendubbels gespeeld gaan worden i.p.v. 1.

De 'Trophee Philippe Weijling' is een wisselbeker die beschikbaar is gesteld door het BBN en vernoemd is naar de in 2013 overleden badmintonner/trainer/coach Philippe Weijling. Philippes weduwe Carin en zijn zoon Pieter zijn graag geziene gasten tijdens de competitie en zullen ook deze editie één van de dagdelen bezoeken.

Alle info over de veteranencompetitie lees je hier.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vinden in het T-Kwadraat in Tilburg de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 (NJK) plaats en…

8 may 2024

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Per 1 augustus 2024 stromen Dion Hoegen, Vihaan Shah en Sterre Bang in bij de S-1 selectie op Papendal.

8 may 2024

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!