SportSport

Veteranencompetitie 2015 start in Delft

Veteranencompetitie 2015 start in Delft

Zondag 8 februari a.s. start om 11.00 uur in Sporthal Brasserskade te Delft de eerste speelronde van de veteranencompetitie.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het is voor het 5e jaar op rij dat deze succesvolle 35+ competitie gereorganiseerd wordt, een jubileum dus! Acht teams zullen verdeeld over vier speelrondes/dagdelen gaan strijden om de 'Trofee Philippe Weijling', die op de laatste speeldag in een feestelijke setting uitgereikt zal worden.

Lag de organisatie van de 35+ competitie de afgelopen jaren in handen van het Badminton Business Netwerk (vertegenwoordigd door Joost van Klink en Bas von Barnau Sijthoff), dit jaar is het stokje met verve overgenomen door Robbert Kraag en Marianne Veeren. Omdat het evenement aan het eigen succes ten onder dreigde te gaan hebben zij hier en daar wat wijzigingen moeten aanbrengen om het voor de gastverenigingen en henzelf 'organiseerbaar' te houden. Zo is bijvoorbeeld het maximaal aantal teams teruggebracht naar 8 en heeft het grote aantal en enthousiasme van heren er toe geleid dat er 2 mannendubbels gespeeld gaan worden i.p.v. 1.

De 'Trophee Philippe Weijling' is een wisselbeker die beschikbaar is gesteld door het BBN en vernoemd is naar de in 2013 overleden badmintonner/trainer/coach Philippe Weijling. Philippes weduwe Carin en zijn zoon Pieter zijn graag geziene gasten tijdens de competitie en zullen ook deze editie één van de dagdelen bezoeken.

Alle info over de veteranencompetitie lees je hier.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC gaat op voor tweede landstitel

DKC gaat op voor tweede landstitel

Na 2013, 2015, 2017 en 2019 staan de badmintonners van DKC voor de vijfde keer in de finale om de landstitel. Alleen in 2015…

24 maart 2023

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

Langere tijd geleden had ik een gesprek met Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland. Één van de afspraken…

23 maart 2023

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Op badmintonline.nl bieden we alle badmintonclubs in Nederland een clubprofiel aan, ook badmintonverenigingen die lid zijn van…

21 maart 2023

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Deze week nam een kleine selectie Nederlanders deel aan de Yonex All England Open 2023 in Birmingham, Engeland. Het is een BWF…

18 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!