Voorbeschouwing Junior Master Hoornse BV 2015

Voorbeschouwing Junior Master Hoornse BV 2015

Op zaterdag 14 en zondag 15 februari a.s organiseert de Hoornse Badminton Vereniging alweer voor het 7e jaar op rij het HBV Junior Master, onderdeel van het Junior Master Circuit.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Hoewel HBV pas voor de zevende maal een Junior Master organiseert, zijn we als toernooicommissie erg trots op de combinatie van gezelligheid en professionaliteit bij het toernooi. Positieve reacties van spelers, ouders en referees en het grote aantal deelnemers dit jaar bevestigen deze gedachte. We hopen dan ook dit jaar dit weer uit te stralen en dat alle spelers dit jaar weer een gezellig toernooi beleven!

Voor het eerst in 7 jaar hebben wij dit jaar ook de Academies en Nationale Selecties toegewezen gekregen. Helaas doen de meeste spelers uit de selecties niet mee, vanwege de voorbereidingen voor de 8-Nations. Dit is natuurlijk erg jammer voor ons toernooi. Hierdoor missen we zeker 20 spelers en hadden we het recordaantal inschrijvingen van vorig jaar zeker overschreden! Alsnog worden er 330 wedstrijden verspeeld over 2 hallen in Hoorn Sporthal Copernicus en De Kreek.

Dit jaar bestaat de toernooicommissie uit wat nieuwe en oude gezichten. Menno de Vor is na een paar jaar gestopt. Hij speelt nu ook niet meer bij HBV, dus was het logisch dat iemand anders het stokje van hem overnam. Aan de wedstrijdtafel kun je nu vinden: Maurice Kohlbrugge, Nils van Hoegee, Nick Veerman, Roy Mulder en Nadie Vastenhout. Ook hebben we veel vrijwilligers verzameld die ons een handje komen helpen. Dus schroom niet en kom gerust iets lekkers bij de wedstrijdtafel halen en een praatje maken!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw en Joran Kweekel uitgeschakeld in achtste finale EK Badminton 2024

Mark Caljouw en Joran Kweekel uitgeschakeld in achtste finale EK Badminton 2024

In het mannenenkel speelden Mark Caljouw en Joran Kweekel sterke partijen, maar een plek in de kwartfinale zat er helaas niet in.…

11 april 2024

Robin Tabeling en Selena Piek gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024 in Parijs

Robin Tabeling en Selena Piek gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024 in Parijs

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs deze zomer.

11 april 2024

Mixkoppel Robin Tabeling en Selena Piek naar kwartfinale EK Badminton 2024

Mixkoppel Robin Tabeling en Selena Piek naar kwartfinale EK Badminton 2024

Op het EK Badminton 2024 in Saarbrücken (Duitsland) hebben Selena Piek en Robin Tabeling de kwartfinale van het…

10 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!