Harmen Droppers - what's in a name - trots op nieuwe website BC Dropshot

Harmen Droppers - what's in a name - trots op nieuwe website BC Dropshot

We hebben een nieuwe website! Helemaal '2015', met veel informatie en in onze eigen huisstijl. De nieuwe communicatiecommissie heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om dit mogelijk te maken.

Ken je BC Mix al?

En het resultaat is fraai! Wen er alvast maar aan dat je de site nu vaker gaat zien. Het wordt weer de centrale plek waar je al je nieuws over Drop Shot haalt, geschreven door onze eigen 'reporters'. Je ontvangt ook regelmatig een digitale nieuwsbrief die verbonden is met de nieuwe website. Laat de communicatiecommissie vooral weten wat je vindt van de nieuwe site!

De nieuwe website is een teken dat het goed gaat met Drop Shot. Het ledenaantal groeit nog steeds, met name bij de jeugd (we zitten daar nu ruim boven de 100!). Voor de competitie melden zich ook nieuwe leden aan. Ook het aantal vrijwilligers stijgt. Op de avonden voor recreanten is het gezellig vol, al kan de Gaslaan nog wel wat extra spelers gebruiken. Komend seizoen investeren we in een nieuwe trainer voor competitiespelers en de jeugd. Badminton Nederland heeft ook ontdekt dat er iets bijzonders gebeurt bij Drop Shot. Samen met negen andere clubs vormt Dropshot het flagship oftewel het uithangbord voor de manier waarop badmintonclubs zich organiseren om onze sport weer succesvol te maken.

Nog een laatste oproep: vergeet vooral niet om op 16 en 17 mei naar de hal te komen voor het Phytalis-Drop Shot GP-toernooi (als speler of toeschouwer)! Dit is de kans om topbadminton te zien en/of zelf een toernooi te spelen. Je merkt daar wat het is om lid te zijn van Drop Shot: het is meer dan een club!

Harmen Droppers
Voorzitter

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Hoe laat spelen de Nederlandse badmintonners vandaag in Tokio?

Hoe laat spelen de Nederlandse badmintonners vandaag in Tokio?

Op maandag 26 juli komen de Nederlandse topbadmintonners al 's nachts en in de ochtend in actie tijdens het badmintontoernooi van…

26 juli 2021

Joran Kweekel wil Nederlands Kampioen worden

Joran Kweekel wil Nederlands Kampioen worden

De tweede singelaar van Nederland heeft zich in september 2018 vier doelen gesteld met als belangrijkste: Nederlands Kampioen.…

25 juli 2021

TOKYO2020: duo Robin Tabeling en Selena Piek uitgeschakeld door wereldkampioenen

TOKYO2020: duo Robin Tabeling en Selena Piek uitgeschakeld door wereldkampioenen

Vanochtend troffen Olympiërs Robin Tabeling en Selena Piek de nummers één van de wereld Si Wei Zheng en Ya…

25 juli 2021

In beeld: winst voor Cheryl Seinen en Selena Piek op eerste dag Spelen

In beeld: winst voor Cheryl Seinen en Selena Piek op eerste dag Spelen

Het vrouwendubbel Cheryl Seinen / Selena Piek is de Olympische Spelen in Tokio goed begonnen. De Nederlandse vrouwen waren in het…

24 juli 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!