Harmen Droppers - what's in a name - trots op nieuwe website BC Dropshot

Harmen Droppers - what's in a name - trots op nieuwe website BC Dropshot

We hebben een nieuwe website! Helemaal '2015', met veel informatie en in onze eigen huisstijl. De nieuwe communicatiecommissie heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om dit mogelijk te maken.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

En het resultaat is fraai! Wen er alvast maar aan dat je de site nu vaker gaat zien. Het wordt weer de centrale plek waar je al je nieuws over Drop Shot haalt, geschreven door onze eigen 'reporters'. Je ontvangt ook regelmatig een digitale nieuwsbrief die verbonden is met de nieuwe website. Laat de communicatiecommissie vooral weten wat je vindt van de nieuwe site!

De nieuwe website is een teken dat het goed gaat met Drop Shot. Het ledenaantal groeit nog steeds, met name bij de jeugd (we zitten daar nu ruim boven de 100!). Voor de competitie melden zich ook nieuwe leden aan. Ook het aantal vrijwilligers stijgt. Op de avonden voor recreanten is het gezellig vol, al kan de Gaslaan nog wel wat extra spelers gebruiken. Komend seizoen investeren we in een nieuwe trainer voor competitiespelers en de jeugd. Badminton Nederland heeft ook ontdekt dat er iets bijzonders gebeurt bij Drop Shot. Samen met negen andere clubs vormt Dropshot het flagship oftewel het uithangbord voor de manier waarop badmintonclubs zich organiseren om onze sport weer succesvol te maken.

Nog een laatste oproep: vergeet vooral niet om op 16 en 17 mei naar de hal te komen voor het Phytalis-Drop Shot GP-toernooi (als speler of toeschouwer)! Dit is de kans om topbadminton te zien en/of zelf een toernooi te spelen. Je merkt daar wat het is om lid te zijn van Drop Shot: het is meer dan een club!

Harmen Droppers
Voorzitter

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!