Badcoach Summercamp 2019 met trainers uit Denemarken, Nederland en België

Badcoach Summercamp 2019 met trainers uit Denemarken, Nederland en België

Het Badcoach Summercamp 2019 in België vindt dit jaar weer twee weken plaats: van 21 t/m 26 juli en van 28 juli t/m 2 augustus in Sporthal Noorderwijk.

› alles over het Badminton Festival!

In dit artikel worden de belangrijkste zaken uiteengezet.

Veel buitenlandse trainers

Individuele begeleiding door veel trainers, daar gaan we al 7 jaar voor. Onze trainers kwamen uit verschillende Europese landen, onder andere uit Denemarken, Finland, Polen, Duitsland, Nederland. Deze mix aan ervaring en verschillende manieren van training geven, zorgt ervoor dat je op een andere manier inzicht zal krijgen en dat je meer input (focuspoints) kan verzamelen tijdens de trainingen.

Niet alleen vinden we het belangrijk dat we je andere trainingen kunnen aanbieden, ook het aantal trainers ligt extreem hoog. Zo beschikken we steevast over minstens 1 trainer per 4 spelers, wat in de praktijk overeenkomt met 1 trainer per veld.

Deze aanpak zorgt ervoor dat je gedurende 1 week (of 2 weken voor de die hards) meer input krijgt om je spel te verbeteren dan dat je in een heel jaar zal krijgen.

TRAINERS - Andreas Johannsen (DK) Nicolai 'Jo' Johanssen (DK) Casper Olsen (DK) Michel Da Silva (NL) Rafke Van Wel (B) Roel Van Heuckelom (B)

Vers en lekker eten, bereid door eigen kok

Goed trainen wil zeggen veel en gezond eten. Zo voorzien we de hele dag door vers fruit, versnaperingen en onze alom bekende broodpudding. Daarnaast zijn ook de hoofdmaaltijden zeer belangrijk. Onze eigen kok zorgt voor een uitgebreid en gevarieerd menu.

Ondertussen zijn onze gerechten uitgegroeid tot echte klassiekers waarbij de spelers het water in de mond komt. Zo is er onze heerlijke huisgemaakt spaghetti bolognese, hebben we ook onze verse groentjes met kip, rijst en optioneel een lichte currysaus, bieden we verschillende soorten aardappelpuree (wortel, spinazie of gewoon) aan met in de oven gebakken fishsticks.

's Middags kan het al eens wat frivoler met een boerenomeletje, huisgemaakte pizzabroodjes of een vers klaargemaakt lookbroodje als vier-uurtje. We vinden eten superbelangrijk en daarom houden we rekening met iedereen en dus ook met onze vegetariërs en mensen met allergieën. Iedereen krijgt de mogelijkheid tot een gevarieerde maaltijd om van te smullen.

Nieuwe shuttles om het maximale uit de training te halen

De kwaliteit van de trainingen staat centraal op het kamp. Geen groepstrainingen maar individuele aandacht. Goede trainers zijn er, de tijd om individueel te trainen ook, en dus mogen goede shuttles niet ontbreken. Ook dit jaar zal YONEX als sponsor het kamp mee ondersteunen en zullen we kunnen rekenen op zoveel nieuwe shuttles als jullie nodig hebben. Want techniek trainen met kapotte shuttles ? Neen, daar geloven wij nog steeds niet in.

Badcoach community sfeer

Op het kamp is letterlijk iedereen gelijk. Speel je al 15 jaar? heb je al x aantal nationale jeugdtitels, of speel je gewoon bij je club? Maakt voor ons helemaal niets uit. We zijn hier allemaal om onze favorieten sport uit te oefenen en veel bij te leren. Hard trainen, samen de hal onderhouden, samen eten, kortom 1 grote familie waar iedereen deel van uitmaakt... Een grote gezellige bende bijeen die er SAMEN zowel op als naast het veld een superweek van maken.

In de afgelopen jaren is het kamp niet alleen bekend geraakt door de kwaliteit van de trainingen maar ook om de sfeer die onder de spelers hangt. Een echte, hechte groep die voor elkaar zorgt en die er samen een topweek van maken. Voor veel spelers is dit een belangrijk onderdeel geworden van hun motivatie. De trainers en spelers sparen dan ook geen moeite om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt.

Gepersonaliseerd YONEX shirt voor iedereen

Onze hoofdsponsor zorgt voor een leuk aandenken voor iedereen. Je komt aan op zondag, past het shirt en tegen ten laatste vrijdag zorgen we ervoor dat jouw (achter)naam op het enige echte badcoach-summercamp-shirt staat. Een mooi aandenken aan uw deelname aan het kamp. Bovendien krijgt iedereen ook nog een echt badcoach gripje.

De sporthal wordt 2 weken lang onze thuis

De sporthal is 2 weken lang 100% van ons. Geen andere sporters, geen verhuis naar een slaapplaats wat verder op, verhuis naar een eetzaal wat verder op om je beentjes onder tafel te schuiven.

Nee, alles wat we nodig hebben bevindt zich in hetzelfde gebouw: de hal, de douches, de slaapkamers, de bar, de eetzaal, de keuken. Enkel voor een bezoekje aan de plaatselijke supermarkt moeten we even van het terrein af. Reken daarbij nog eens het volledige voetbalveld en de twee basketbalvelden die op ons domein liggen, dan weet je dat we over een super locatie beschikken.

Topspelers als sparring of gasttrainer

Elk jaar opnieuw nodigen we topspelers uit om een bezoekje te brengen aan het kamp. Ze komen een (privé)training verzorgen en als je gelukt hebt, blijven ze nog even rondhangen om je uit te dagen voor een wedstrijdje. Ook dit jaar zullen we weer de nodige rondvraag doen bij deze spelers om even binnen te springen. Hun ervaringen met trainingen op hoog niveau kunnen onze spelers veel bijbrengen. En een matchke spelen tegen deze gasten is gewoon altijd puur plezier.

In de loop der jaren mochten we zo reeds verschillende topspelers verwelkomen: Leon Nottelman, Erik Meijs, Mattijs Dierickx, Jelske Snoeck, Floris Oleffe, Debbie Janssens, Jerry Natenstedt, Ann Knaepen, Manon Sibbald, Gita Djajawasito...

Wat kost deelname aan het Badcoach Summercamp 2019?

1 week voor €395 euro all in, 2 weken voor €749 euro all in

Meer informatie nodig?

Voor een indruk van de sfeer en onze manier van werken, neem gerust een kijkje op onze facebookpagina. Heb je nog andere vragen, neem gerust contact met ons op: roel.vanheuckelom@telenet.be of bel +32 (0)497 46 41 84.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Topbadmintonners Jelle Maas en Robin Tabeling door bij WK Badminton in Zwitserland

Topbadmintonners Jelle Maas en Robin Tabeling door bij WK Badminton in Zwitserland

Bij de Total BWF Wereldkampioenschappen 2019 in het Zwitserse Basel zijn Jelle Maas en Robin Tabeling er in geslaagd de tweede…

19 augustus 2019

Selena Piek en Cheryl Seinen door naar tweede ronde WK Badminton

Selena Piek en Cheryl Seinen door naar tweede ronde WK Badminton

Bij de Total BWF Wereldkampioenschappen 2019 in Basel is het koppel Selena Piek / Cheryl Seinen door naar de tweede ronde in het…

19 augustus 2019

Nederlandse parabadmintonners in actie bij WK Para-Badminton 2019

Nederlandse parabadmintonners in actie bij WK Para-Badminton 2019

Op dinsdag 20 augustus starten de TOTAL BWF Para-Badminton World Championships 2019 in Basel en zullen Joshua Donker, Megan…

18 augustus 2019

Wereldkampioenschappen Badminton 2019 morgen van start in Basel

Wereldkampioenschappen Badminton 2019 morgen van start in Basel

Morgen starten in het Zwitser Basel de Total BWF Wereldkampioenschappen die tot en met zondag 25 augustus 2019 duren en waar op 5…

18 augustus 2019

Badminton Nederland verloor 15% van haar jeugdleden in 2018

Badminton Nederland verloor 15% van haar jeugdleden in 2018

Badminton beschikt over een enorm potentieel. Niet veel sporten zijn van de camping tot aan het allerhoogste, de Olympische…

11 augustus 2019

Georgy van Soerland-Trouerbach en Marielle van der Woerdt wereldkampioen veteranenbadminton WD45

Georgy van Soerland-Trouerbach en Marielle van der Woerdt wereldkampioen veteranenbadminton WD45

Prachtige prestaties van de Nederlandse afvaardiging naar de Wereldkampioenschappen Veteranen in Katowice, Polen. Georgy van…

11 augustus 2019

Mark Caljouw loot tegen nummer 15 van de wereld tijdens WK Badminton in Zwitserland

Mark Caljouw loot tegen nummer 15 van de wereld tijdens WK Badminton in Zwitserland

Vandaag is de loting gepubliceerd van de TOTAL BWF World Championships 2019 in Basel, Zwitserland. Voor Nederlands Kampioen…

5 augustus 2019

Deense nummer twee Line Kjaersfeldt komt badmintonnen bij Haagse DKC

Deense nummer twee Line Kjaersfeldt komt badmintonnen bij Haagse DKC

Niet alleen heeft Mark zijn contract verlengd, hij heeft ook niemand minder dan zijn vriendin Line Kjærsfeldt zo enthousiast…

2 augustus 2019

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!