clubzoeker

Badcoach Summercamp 2023 eind juli in België

Badcoach Summercamp 2023 eind juli in België

Nog 79 dagen en dan gaat alweer de 13e editie van het Badcoach Summercamp van start. Van maandag 24 juli tot en met vrijdag 28 juli zal het Badcoach Summercamp doorgaan. Het concept is even sterk als het simpel is: kwaliteit op de drie hoofdzaken, gecombineerd met een amicale sfeer.

SportSport

Maak kennis met Pim van Veghel!

1. Trainingen

De trainingen worden al jaren (11 om precies te zijn) geleid door Andreas Johannsen. Omringd door een uitstekende trainersstaf zorgt deze Deense toptrainer voor technisch en tactische trainingen van een zeer hoog niveau.

Samen met de andere trainers begeleidt, informeert en stuurt hij al onze Badcoach spelers naar een heel pak nieuwe focuspunten. Focuspunten die de spelers vervolgens eenvoudig kunnen meepakken naar hun eigen clubtrainingen. Bovendien is hij als persoon ook buiten de trainingen zeer toegankelijk voor alle spelers. Met zijn oneindige interesse in 'zijn' Badcoach Summercamp spelers is hij een luisterend oor en worden er vriendschappen gesmeed die verder dragen dan het badmintonveld. Onze hoofdtrainer is 24/7 beschikbaar voor de spelers (en voor zijn mede-trainers) en maakt er een absolute erezaak van om het kamp voor letterlijk iedereen goed te laten verlopen.

Technische en tactische trainingen kan je natuurlijk enkel goed uitvoeren als je met goed materiaal kan trainen. Daarom voorzien we ook 150 kokers Yonex Aerosensa 30 shuttles voor het kamp. Niet alleen gloednieuwe shuttles dus, maar ook van een goede kwaliteit zodat ook de shuttles nadien goed blijven om mee te trainen.

2. Eten

Om goed te kunnen trainen moet er ook de nodige energie zijn. Veelal een aspect van een kamp waar minder aandacht aan besteed wordt. Soms ook gewoon omdat er aan de accommodatie een vaste keuken(ploeg) bij zit. Niet zo bij ons. Het is voor ons van groot belang dat we zelf kunnen koken, zodat we voor iedereen een lekkere en voedselrijke maaltijd kunnen voorzien. Zeker in tijden waarbij er meer mensen met intoleranties (gluten, lactose, ...) of regels (vegetariër, veganist, ...) zijn, is dit van kapitaal belang om de week goed door te komen.

Ons eigen keukenteam kookt elke dag vers en zorgt de gehele dag door voor versnaperingen. Zo bakken we soms onze eigen broodpudding (onze vaste Badcoachers krijgen nu al het water in de mond), maar voorzien we ook voldoende vers fruit, soms eens een verse smoothie of een balletje ijswatermeloen als het net even te warm wordt. Ook de beroemde suikerwafels zijn 24/7 beschikbaar. Door de jaren heen is Badcoach niet alleen gekend geraakt voor zijn kwalitatief hoogstaande trainingen, maar ook voor zijn lekker eten.

3. Accommodatie

Na 10 jaar verhuizen we dit jaar naar een locatie een klein beetje verder. Onze sporthal was ietwat verouderd en wordt dit jaar ook afgebroken. We hebben eventjes moeten zoeken maar we zijn laaiend enthousiast over onze nieuwe locatie. Een badmintonveld is een badmintonveld, dus daar zit niet zo heel veel verschil op, al is de vloer wel beter nu.

Het is vooral de accommodatie errond die indrukwekkend is. Zo beschikken we over veel slaapkamer waar spelers alleen of per twee kunnen slapen. Douches zijn er nu met hopen op verschillende plaatsen, een rugbyveld buiten in het bos, een hockeyveld op kunstgras, zelfs een tennisveld kunnen we gebruiken. En voor de spelers die 's avonds een beetje rust willen is er een mooie binnentuin met verlichting en bankjes.

We zijn er dus helemaal van overtuigd dat ook onze 13e editie, op onze nieuwe locatie, een topeditie zal worden. Ja, het is maar 1 week in plaats van de gekende 2 weken. En ja, het zal een beetje zoeken worden in onze nieuwe keuken, ja, het zal wennen zijn met zoveel stoelen en plaatsen in de eetzaal...

Maar met de motivatie van de gehele Badcoachstaf en de motivatie van onze spelers, zijn we er 100% van overtuigd dat het een topweek zal worden!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Roel Van Heuckelom

Roel Van Heuckelom

Zeg je Roel, dan zeg je Duvel. Maar naast liefhebber van een Vlaams biertje is deze Zuiderbuur natuurlijk bekend om zijn succesvolle Badcoach kampen.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!