SportSport

Waarom wil je lid zijn van Badminton Nederland?

Waarom wil je lid zijn van Badminton Nederland?

Niet alleen zijn er voordelen voor Badminton Nederland en haar verenigingen, ook voor leden zit er een voordeel aan om aangemeld te worden.

Ken je BC The Smashing Fellows al?

Voordelen lidmaatschap Badminton Nederland voor individuele badmintonspelers

  • kinderen tot en met twaalf jaar doen mee met de racketactie en ontvangen een kortingscode;
  • alle leden kunnen met korting kaarten bestellen voor de FZ Forza NK;
  • alle leden kunnen gebruik maken van het aanbod van Zilveren Kruis (korting op de zorgpolis);
  • leden kunnen inschrijven voor de nieuwe dubbelcompetitie;
  • leden kunnen alvast inschrijven voor toernooien.

Meld nieuwe leden aan in december

December is traditie getrouw de maand dat verenigingen en Badminton Nederland de administratie van het lopende jaar afronden. Omdat alle facturen naar de leden al lang de deur uit zijn wachten veel verenigingen met het aanmelden van nieuwe leden tot de start van het nieuwe jaar. Veel verenigingen doen dit zodat zij hen geen factuur meer hoeven sturen voor deze ene maand. Wat veel verenigingen niet weten is dat ze voor alle leden die ze aanmelden in de maand december geen factuur ontvangen van Badminton Nederland!

Wij willen jullie dan ook vragen om vooral wel alle nieuwe leden aan te melden in de maand december. Dit omdat er vanuit de overheid wordt gekeken op 31 december hoeveel leden er lid zijn bij een bond. Op basis van het aantal leden ontvangt Badminton Nederland subsidie. Dus hoe meer leden hoe meer subsidie, des te meer kan Badminton Nederland doen voor haar leden!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!