clubzoeker

Barbara Mura blikt terug op 2022: het jaar van elkaar weer ontmoeten

Barbara Mura blikt terug op 2022: het jaar van elkaar weer ontmoeten

2022 is het jaar waarin de badmintonsport weer tot bloei is gekomen! Na roerige eerste maanden hebben we samen met verenigingen en vrijwilligers met veel energie de draad weer opgepakt. Er zijn door het hele land weer honderden leuke activiteiten georganiseerd door verenigingen en konden we als bond weer evenementen organiseren. Dit kon alleen door de talloze enthousiaste vrijwilligers, verenigingsbestuurders, wedstrijdfunctionarissen en spelers. Veel waardering en veel dank hiervoor!

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Terugkijkend op dit jaar zijn we heel blij met alles waarop wij trots kunnen zijn: Bamito verwerft steeds meer bekendheid, een record aantal verenigingen nam deel aan Probeerbadminton.nu en opnieuw een spetterende editie van AirBadminton Urban Series in Utrecht. Dit is mogelijk geweest door onze collega's binnen de sportwereld die samen met onze passievolle en deskundige medewerkers en bondsbestuursleden met inspiratie maar ook concrete ondersteuning een belangrijke rol spelen in onze projecten en het behalen van onze resultaten.

Ook een dankwoord voor onze nationale selecties en technische staf op Papendal die fantastische prestaties hebben geleverd. De finaleplaats van Robin Tabeling en Selena Piek op de Yonex French Open in Parijs was de kers op de taart van dit jaar.

Daarnaast willen we onze sponsors en partners bedanken die het vertrouwen in ons dit jaar bevestigd hebben of het avontuur met ons zijn aangegaan.

Bovenal is 2022 het jaar waarin we elkaar weer konden ontmoeten. Onder het genot van een hapje en drankje konden we genieten van topbadminton bij onze evenementen, met elkaar in gesprek bij regiovergaderingen en in discussie bij diverse werkgroep- en commissiebijeenkomsten. Dit hopen we volgend jaar te continueren.

Wat zeker is, is dat 2023 weer een mooi badmintonjaar wordt! We hopen op een badmintonvol 2023. Voor nu alvast Fijne Kerstdagen en een mooi Oud & Nieuw!

Barbara Mura
directeur Badminton Nederland

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november 2023 vond in Nijkerk de najaarse Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en…

20 november 2023

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Na een jarenlange daling van het aantal deelnemende verenigingen, teams en individuele jeugdleden is er afgelopen jaar een…

20 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!