Barbara Mura blikt terug op 2022: het jaar van elkaar weer ontmoeten

Barbara Mura blikt terug op 2022: het jaar van elkaar weer ontmoeten

2022 is het jaar waarin de badmintonsport weer tot bloei is gekomen! Na roerige eerste maanden hebben we samen met verenigingen en vrijwilligers met veel energie de draad weer opgepakt. Er zijn door het hele land weer honderden leuke activiteiten georganiseerd door verenigingen en konden we als bond weer evenementen organiseren. Dit kon alleen door de talloze enthousiaste vrijwilligers, verenigingsbestuurders, wedstrijdfunctionarissen en spelers. Veel waardering en veel dank hiervoor!

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Terugkijkend op dit jaar zijn we heel blij met alles waarop wij trots kunnen zijn: Bamito verwerft steeds meer bekendheid, een record aantal verenigingen nam deel aan Probeerbadminton.nu en opnieuw een spetterende editie van AirBadminton Urban Series in Utrecht. Dit is mogelijk geweest door onze collega's binnen de sportwereld die samen met onze passievolle en deskundige medewerkers en bondsbestuursleden met inspiratie maar ook concrete ondersteuning een belangrijke rol spelen in onze projecten en het behalen van onze resultaten.

Ook een dankwoord voor onze nationale selecties en technische staf op Papendal die fantastische prestaties hebben geleverd. De finaleplaats van Robin Tabeling en Selena Piek op de Yonex French Open in Parijs was de kers op de taart van dit jaar.

Daarnaast willen we onze sponsors en partners bedanken die het vertrouwen in ons dit jaar bevestigd hebben of het avontuur met ons zijn aangegaan.

Bovenal is 2022 het jaar waarin we elkaar weer konden ontmoeten. Onder het genot van een hapje en drankje konden we genieten van topbadminton bij onze evenementen, met elkaar in gesprek bij regiovergaderingen en in discussie bij diverse werkgroep- en commissiebijeenkomsten. Dit hopen we volgend jaar te continueren.

Wat zeker is, is dat 2023 weer een mooi badmintonjaar wordt! We hopen op een badmintonvol 2023. Voor nu alvast Fijne Kerstdagen en een mooi Oud & Nieuw!

Barbara Mura
directeur Badminton Nederland

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Talenten laten zich zien op kwalificatietoernooi NK Badminton 2023

Talenten laten zich zien op kwalificatietoernooi NK Badminton 2023

In Topsportcentrum Almere werd vrijdag het kwalificatietoernooi van de FZ Forza - Nederlandse Loterij NK Badminton 2023 gespeeld.…

3 februari 2023

NK Badminton 2023 van start in Almere

NK Badminton 2023 van start in Almere

Badmintonliefhebbers opgelet! Het is tijd voor een weekend vol topbadminton. Vandaag is de start van de Nederlandse…

3 februari 2023

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!