clubzoeker

Officiële mededeling: contributietarieven 2023 Badminton Nederland

Officiële mededeling: contributietarieven 2023 Badminton Nederland

Tijdens de online Bondsvergadering 17 december 2022 zijn de begroting en contributietarieven voor 2023 vastgesteld. De Bondsvergadering heeft besloten om de contributietarieven van de vereniging, leden en (deels)teams voor 2023 met 6% te verhogen. Deze relatief hoge indexatie komt voort uit de hoge inflatie waar Nederland, en dus ook Badminton Nederland, dit jaar mee geconfronteerd is.

Maak kennis met Nina Bage!

Contributiebijdrage

De verenigingsbijdrage voor een lidvereniging van Badminton Nederland stijgt hierdoor in 2023 van 114,20 euro naar 121,05 euro. De basiscontributie van een lid stijgt volgend jaar naar 15,79 euro ten opzichte van 14,90 euro in 2022.

Uitzondering indexatie in teambijdragen 2023

De Vijfde t/m Negende Divisie, Mannen- en Vrouwencompetitie en (Regio)competitie jeugd vormen een uitzondering op de indexatie van 6%. Deze bijdragen worden voor 2023 niet geïlndexeerd en blijven dus gelijk aan die van 2022.

Toernooibijdragen en toernooiheffing

Toernooibijdragen voor verenigingen blijven ongewijzigd. Voor Master Circuittoernooien en Junior Mastertoernooien geldt een afwijkende regeling die door het bondsbestuur wordt vastgesteld. De toernooiheffing voor deelnemers aan open toernooien van lidverenigingen blijft in 2023 ongewijzigd op € 0,75 per onderdeel per speler.

Kijk hier voor een overzicht van alle contributiewijzigingen in 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!