SportSport

Officiële mededeling: contributietarieven 2023 Badminton Nederland

Officiële mededeling: contributietarieven 2023 Badminton Nederland

Tijdens de online Bondsvergadering 17 december 2022 zijn de begroting en contributietarieven voor 2023 vastgesteld. De Bondsvergadering heeft besloten om de contributietarieven van de vereniging, leden en (deels)teams voor 2023 met 6% te verhogen. Deze relatief hoge indexatie komt voort uit de hoge inflatie waar Nederland, en dus ook Badminton Nederland, dit jaar mee geconfronteerd is.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Contributiebijdrage

De verenigingsbijdrage voor een lidvereniging van Badminton Nederland stijgt hierdoor in 2023 van 114,20 euro naar 121,05 euro. De basiscontributie van een lid stijgt volgend jaar naar 15,79 euro ten opzichte van 14,90 euro in 2022.

Uitzondering indexatie in teambijdragen 2023

De Vijfde t/m Negende Divisie, Mannen- en Vrouwencompetitie en (Regio)competitie jeugd vormen een uitzondering op de indexatie van 6%. Deze bijdragen worden voor 2023 niet geïlndexeerd en blijven dus gelijk aan die van 2022.

Toernooibijdragen en toernooiheffing

Toernooibijdragen voor verenigingen blijven ongewijzigd. Voor Master Circuittoernooien en Junior Mastertoernooien geldt een afwijkende regeling die door het bondsbestuur wordt vastgesteld. De toernooiheffing voor deelnemers aan open toernooien van lidverenigingen blijft in 2023 ongewijzigd op € 0,75 per onderdeel per speler.

Kijk hier voor een overzicht van alle contributiewijzigingen in 2023

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!