Officiële mededeling: contributietarieven 2023 Badminton Nederland

Officiële mededeling: contributietarieven 2023 Badminton Nederland

Tijdens de online Bondsvergadering 17 december 2022 zijn de begroting en contributietarieven voor 2023 vastgesteld. De Bondsvergadering heeft besloten om de contributietarieven van de vereniging, leden en (deels)teams voor 2023 met 6% te verhogen. Deze relatief hoge indexatie komt voort uit de hoge inflatie waar Nederland, en dus ook Badminton Nederland, dit jaar mee geconfronteerd is.

Ken je BC Asterix al?

Contributiebijdrage

De verenigingsbijdrage voor een lidvereniging van Badminton Nederland stijgt hierdoor in 2023 van 114,20 euro naar 121,05 euro. De basiscontributie van een lid stijgt volgend jaar naar 15,79 euro ten opzichte van 14,90 euro in 2022.

Uitzondering indexatie in teambijdragen 2023

De Vijfde t/m Negende Divisie, Mannen- en Vrouwencompetitie en (Regio)competitie jeugd vormen een uitzondering op de indexatie van 6%. Deze bijdragen worden voor 2023 niet geïlndexeerd en blijven dus gelijk aan die van 2022.

Toernooibijdragen en toernooiheffing

Toernooibijdragen voor verenigingen blijven ongewijzigd. Voor Master Circuittoernooien en Junior Mastertoernooien geldt een afwijkende regeling die door het bondsbestuur wordt vastgesteld. De toernooiheffing voor deelnemers aan open toernooien van lidverenigingen blijft in 2023 ongewijzigd op € 0,75 per onderdeel per speler.

Kijk hier voor een overzicht van alle contributiewijzigingen in 2023

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich officieel gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

15 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!