clubzoeker

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

De competitie is afgelopen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer in gang gezet.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Deadline overschrijven

Als je voor het nieuwe seizoen wilt overstappen naar een andere vereniging is het belangrijk dat je dit op tijd (voor 1 april) aan je vereniging doorgeeft. Na 1 april is er nog steeds een mogelijkheid om over te stappen van vereniging alleen heb je in dat geval toestemming nodig van je vereniging.

Nederlandse Badminton Eredivisie en eerste divisie

"Een speler in de Eredivisie of Eerste divisie is pas gerechtigd in het daaropvolgende wedstrijdseizoen voor een andere vereniging, uit te komen indien hij een transferformulier aan de CW heeft opgestuurd, waarin hij aangeeft in het komende seizoen voor deze vereniging te willen uitkomen. De CW bevestigt de ontvangst van het transferformulier aan de speler, met een kopie aan de huidige vereniging. Dit geldt ook wanneer een speler het volgende wedstrijdseizoen voor een buitenlandse vereniging wil uitkomen. Deze opgave dient na de laatste competitiewedstrijd van zijn team, maar uiterlijk op 15 mei op het bondsbureau in te komen, en kan in deze periode slechts één keer worden gedaan.

Als een speler niet een dergelijke opgave heeft gedaan, mag hij in het daaropvolgende seizoen alleen voor een andere vereniging uitkomen wanneer zijn huidige vereniging schriftelijke toestemming heeft verleend. Deze toestemming dient door de speler aan de CW te worden gestuurd en dient niet later dan 10 werkdagen vóór het begin van de bondscompetitie op het bondsbureau in te komen. De toestemming geldt voor het gehele wedstrijdseizoen."

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!