Foutje bedankt!

Foutje bedankt!

Op 9 september informeerde Badminton Nederland de clubs nogmaals over de invalregeling.

Het had zomaar de slogan van een commercial kunnen zijn. Maar voor BC Victoria is het iets minder grappig. Door het niet juist volgen van de invalregeling zijn ze in Hoensbroek 1 winstpunt armer.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het geldbedrag zal de Zuiderlingen een worst wezen, maar het winstpunt voelen ze een stuk meer.

Door de gecorrigeerde puntentoekenning wisselen ze gedwongen van plaats met hun tegenstander. Roosterse BC stijgt verrassend naar de derde plaats en BC Victoria ziet zich naar 4 / 5 zakken.

Het communique van Badminton Nederland in de Competitie Week Info:

\n
\n

Foutief invallen

Wegens het foutief invallen voor S.Urbach door mevrouw L. Maes en mevrouw J. van Wijk tijdens de wedstrijd Roosterse BC 1 - BC Victoria 1 in de Eredivisie is aan BC Victoria 1 een geldboete opgelegd van 25 Euro.

De wedstrijden gespeeld door mevrouw L. Maes en mevrouw J. van Wijk worden met 21-0 en 21-0 verloren verklaard. De uitslag van de wedstrijd wordt aangepast van 3-5 in het voordeel van BC Victoria naar 4-4.

\n
\n \n

Update:

Badminton Nederland bevestigt inmiddels op haar website dat de wedstrijduitslag onder voorbehoud gecorrigeerd is. "De club heeft het recht om in beroep te gaan tegen deze beslissing. Zolang de beroepstermijn loopt, wordt de eredivisiestand niet aangepast."

In ons overzicht op de startpagina hebben we de 'correctie' overigens al wel doorgevoerd.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!