SportSport

Nederlanders bij de China Open Super Series

Nederlanders bij de China Open Super Series

Deze week doen Yao Jie in het enkelspel en het Ruud Bosch/Koen Ridder in het dubbel mee aan de China Open Super Series in Shanghai. Ze komen morgen voor het eerst in actie.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Koen speelde dinsdag om 10:00 uur al een kwalificatiewedstrijd tegen de Chinees Yi Lu. In game 1 ging het tot de 13-14 gelijk op, maar daarna zat er nog maar 1 punt in de benen van Koen. Met 8 punten in game twee, had Koen er toch weer 26 minuutjes baantraining op zitten. Woensdag speelt hij samen met Ruud Bosch tegen de Maleisische Wei Shem Goh en Kok Siang Teo.

Budget uitzendingen gekort door rechtszaak?

Op de site van blogger Piet is het volgende te lezen van Koen Ridder:

"We moeten natuurlijk een beetje op de centen letten, aangezien we dit toernooi zelf moeten betalen. Gelukkig hebben we Jaap van de Kolk, die ons voor deze trip sponsort, we zijn Jaap dan ook zeer dankbaar. Want door al dat gebeuren rond om de rechtzaak, was er geen geld meer om ons het afgesproken speelschema te laten volgen, dus zijn Ruud en ik toen gaan zoeken naar sponsoren."

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!