clubzoeker

Pang door naar derde ronde Bahrain International

Pang door naar derde ronde Bahrain International

Gelukkig heeft Judith Meulendijks behoorlijk wat internationale toernooiervaring.

De als tweede geplaatste Eric Pang is in de Bahrain Internation Challenge 2010 doorgedrongen tot de derde ronde. In de eerste ronde genoot hij een bye en in ronde twee versloeg hij de Oostenrijker Luka Wraber.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het toernooi is vrijwel (of helemaal?) onzichtbaar op toernooi.nl, waardoor het lastig is om meer informatie te verkrijgen. Volgens zijn contactpersoon bij Carlton Sports zal Eric morgen uitkomen tegen een Turkse tegenstander.

Meulendijks eerste geplaatst

Liet Meulensdijks gisteren nog weten dat er weinig bekend was over haar starttijden, we weten inmiddels wel dat ze eerste geplaatst is. Hierdoor geniet ook zij een bye in ronde 1 en treft ze daarna sowieso Mohhamand Sara. Er is een heel blik met spelers open getrokken voor deze challenge waar ook toernooi.nl geen raad mee weet.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!