clubzoeker

Erik Meijs kiest voor Carlton

Erik Meijs kiest voor Carlton

Voor sommigen zal dit niet als verrassing komen: Dunlop Slazenger International is met haar badmintonmerk Carlton een driejarige sponsorovereenkomst aangegaan met het Nederlandse talent Erik Meijs.

Maak kennis met Senna van den Beukel!

De 20-jarige badmintonner uit Zoetermeer speelt in het herenenkelspel en won in het afgelopen seizoen met eredivisieclub Duinwijck het kampioenschap in de eredivisie, Carlton GT Cup en Europa Cup.

Erik Meijs met Carlton op weg naar de top

Meijs zal de komende drie jaar door Carlton o.a. worden voorzien van hoogwaardige badmintonrackets, wedstrijdkleding, tassen en accessoires. Hij is erg blij met deze samenwerking. "In Carlton heb ik een buitengewoon goede steunpilaar gevonden op weg naar uitvoering van al mijn toekomstplannen", aldus Meijs.

Nog maar kort geleden gaf Meijs aan dat hij de nationale selectie ging verlaten om te werken aan een eigen topsportprogramma. De ondersteuning van Carlton is daarbij van grote waarde: "Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat zij mij daarbij goed zullen kunnen helpen. Op basis van de gesprekken ben ik er van overtuigd dat Carlton een zeer professionele aanpak heeft die erg goed past bij mijn visie op badminton."

Peter Blommaert van Dunlop Slazenger International licht toe: "Wij volgen Erik Meijs al geruime tijd in overleg met trainer Ron Daniëls. Naast zijn talent en prestaties spreekt zijn visie 'hoe de top te kunnen bereiken' ons enorm aan."

De productmanager noemt met name het begeleidingsteam met professionals op verschillende vlakken dat Meijs inmiddels om zich heen heeft weten te verzamelen. "Dat is op zijn minst indrukwekkend te noemen."

Met de toevoeging van Erik Meijs aan het 'spelersportfolio' van Carlton heeft het sportmerk naast de internationaal gevestigde namen Dicky Palyama en Eric Pang in Nederland de sterkste spelers in het herenenkelspel onder contract.

EK Landenteams 2012 met of zonder Meijs?

Het feit dat Erik Meijs uit de nationale selectie stapt en zich verbindt aan badmintonmerk Carlton brengt een interessant vraagstuk naar voren. Wie gaan Nederland vertegenwoordigen tijdens het EK Landenteams in Amsterdam volgend jaar? Wordt – naast de heren Palyama en Pang – nu ook Meijs gepasseerd?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!