SportSport

Brief van BNL-bestuurslid Maartje Verheul

Brief van BNL-bestuurslid Maartje Verheul

In het bestuur houd ik mij bezig met Jeugd & Opleidingen en kom ik graag in contact met gelijkgezinde partners.

clubzoeker

Maak kennis met Mahi Goyat!

Vanuit mijn portefeuilles Opleidingen en Jeugd ben ik de afgelopen tijd bezig geweest met inlezen, praten, luisteren en het op papier zetten van mijn bevindingen. Nu is het tijd om met deze bevinden aan de gang te gaan en dit doe ik graag met de input vanuit het veld.

Opleidingen

Binnen mijn portefeuille Opleidingen wil ik een werkgroep Opleidingen in het leven roepen waarin verschillende trainers en docenten met een positief-kritische inslag plaatsnemen. Met deze werkgroep wil ik de inhoud van onze opleidingen goed onder de loep nemen met als doel om hier uiteindelijk een kwaliteitsslag te maken.Heb jij als trainer, coach en/of docent ideeën over hoe onze opleidingen verbeterd zouden kunnen worden en wil je hier een constructieve bijdrage aan leveren? Neem dan contact met mij op.

Jeugd

Vanuit mijn portefeuille Jeugd kom ik graag in contact met verenigingen en jeugdleden die goede ideeën en ervaringen hebben op het gebied van jeugdactiviteiten en daar graag een bijdrage aan willen leveren. Alles met het doel om met elkaar onze sport verder te ontwikkelen.

Ik ben bereikbaar via de mail: mverheul@badminton.nl. En daarnaast ben ik natuurlijk altijd aan te spreken bij de verschillende badmintonevenementen en wedstrijden.

Met sportgroeten,
Maartje

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!