Brief van BNL-bestuurslid Maartje Verheul

Brief van BNL-bestuurslid Maartje Verheul

In het bestuur houd ik mij bezig met Jeugd & Opleidingen en kom ik graag in contact met gelijkgezinde partners.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Vanuit mijn portefeuilles Opleidingen en Jeugd ben ik de afgelopen tijd bezig geweest met inlezen, praten, luisteren en het op papier zetten van mijn bevindingen. Nu is het tijd om met deze bevinden aan de gang te gaan en dit doe ik graag met de input vanuit het veld.

Opleidingen

Binnen mijn portefeuille Opleidingen wil ik een werkgroep Opleidingen in het leven roepen waarin verschillende trainers en docenten met een positief-kritische inslag plaatsnemen. Met deze werkgroep wil ik de inhoud van onze opleidingen goed onder de loep nemen met als doel om hier uiteindelijk een kwaliteitsslag te maken.Heb jij als trainer, coach en/of docent ideeën over hoe onze opleidingen verbeterd zouden kunnen worden en wil je hier een constructieve bijdrage aan leveren? Neem dan contact met mij op.

Jeugd

Vanuit mijn portefeuille Jeugd kom ik graag in contact met verenigingen en jeugdleden die goede ideeën en ervaringen hebben op het gebied van jeugdactiviteiten en daar graag een bijdrage aan willen leveren. Alles met het doel om met elkaar onze sport verder te ontwikkelen.

Ik ben bereikbaar via de mail: mverheul@badminton.nl. En daarnaast ben ik natuurlijk altijd aan te spreken bij de verschillende badmintonevenementen en wedstrijden.

Met sportgroeten,
Maartje

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!