SportSport

Iris Tabeling blikt terug op Zweden

Iris Tabeling blikt terug op Zweden

Afgelopen week ben ik afgereisd naar Zweden voor de Swedish International. Ik speelde hier de mix met Jelle en de dubbel met Selena.

clubzoeker

Ken je BC 't Pluumpje al?

Het was een sterk bezet toernooi, dus het zou een totaal ander toernooi worden dan vorige week in Estland.

We vertrokken op donderdag en kwamen daar 's avonds om 18.00 uur aan. Even wat gegeten en op tijd naar bed gegaan, want om 09.00 uur vrijdagochtend stond mijn eerste wedstrijd gepland. Eigenlijk zouden Jelle en ik mixen tegen een heel sterk Russisch koppel. Maar die hadden zich, gelukkig voor ons, teruggetrokken en op die plek kwamen 2 Finnen uit de kwalificatie te staan. Deze hadden wij in Estland zien spelen, de heer deed eigenlijk al het werk en de dame was niet zo veel bijzonders.

Ons doel: de dame opzoeken! Helaas kwamen we geen seconde in de wedstrijd, we moesten heel erg wennen aan de shuttles, en de heer van de tegenstanders deed er ook nog eens de gekste dingen mee! Hij was heel behendig, had een mooie techniek en een arsenaal aan schijnslagen! Gelukkig wisten we de wedstrijd wel naar ons toe te trekken en een overwinning was een feit.

Lees de rest van Iris' verslag op haar website.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang heeft goud gewonnen in het vrouwenenkel en gemengddubbel op de Austrian U17 Open.

21 juni 2022

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Terug uit Cambodja lag er weer een keihard trainingsprogramma klaar. De afgelopen anderhalve week was het slagvastheidstraining,…

20 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!