SportSport

Iris Tabeling blikt terug op Zweden

Iris Tabeling blikt terug op Zweden

Afgelopen week ben ik afgereisd naar Zweden voor de Swedish International. Ik speelde hier de mix met Jelle en de dubbel met Selena.

clubzoeker

Ken je BC Geldrop al?

Het was een sterk bezet toernooi, dus het zou een totaal ander toernooi worden dan vorige week in Estland.

We vertrokken op donderdag en kwamen daar 's avonds om 18.00 uur aan. Even wat gegeten en op tijd naar bed gegaan, want om 09.00 uur vrijdagochtend stond mijn eerste wedstrijd gepland. Eigenlijk zouden Jelle en ik mixen tegen een heel sterk Russisch koppel. Maar die hadden zich, gelukkig voor ons, teruggetrokken en op die plek kwamen 2 Finnen uit de kwalificatie te staan. Deze hadden wij in Estland zien spelen, de heer deed eigenlijk al het werk en de dame was niet zo veel bijzonders.

Ons doel: de dame opzoeken! Helaas kwamen we geen seconde in de wedstrijd, we moesten heel erg wennen aan de shuttles, en de heer van de tegenstanders deed er ook nog eens de gekste dingen mee! Hij was heel behendig, had een mooie techniek en een arsenaal aan schijnslagen! Gelukkig wisten we de wedstrijd wel naar ons toe te trekken en een overwinning was een feit.

Lees de rest van Iris' verslag op haar website.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!