clubzoeker

Training with the stars op Oro

Training with the stars op Oro

Twee weken lang zal Oro in het teken staan van singletraining op topniveau. Zo wel Dicky Palyama als Eric Pang hebben belangstelling om op het Oro-kamp 2012 aanwezig te zijn als trainer.

clubzoeker

Ken je BC Invictus al?

Er is nog een voorbehoud en dat is wanneer een van hen zich plaatst voor de Olympische Spelen in Londen. En anders is de afspraak dat ze op Oro aanwezig zullen zijn.

Het is voor zowel spelers als trainers een grote inspiratie dat er grote namen op het Oro-kamp aanwezig zijn. Het zijn spelers waar je alleen maar van hoort, maar waar je zelden de kans krijgt om mee te werken en hele dagen mee op te trekken in de hal.

Vorig jaar hebben we een hele positieve ervaring gehad met Judith Meulendijks. Helaas kan Judith dit jaar niet komen, maar het was ook gelijk aanleiding om eens met de topheren te praten en beiden hebben gezegd graag mee te willen doen.

Op Oro hebben we dit jaar vier trainingsweken en in de weken van 29 juli tot 12 augustus zal de training met de toppers plaatsvinden naast natuurlijk de Deense trainers. Het zal niet alleen maar enkelspel training zijn. We besteden ook aandacht aan de dubbels en mix. Het is voor ons vooral van belang dat jeugdspelers hun voorbeelden van dichtbij mee kunnen maken en inspiratie kunnen op doen uit hun jarenlange ervaring aan de wereldtop.

Deze weken met Dicky en Eric zijn niet alleen bedoeld voor de spelers. We verzorgen ook een trainersopleiding en -bijscholing. Het is voor Nederlandse trainers op welk niveau dan ook belangrijk dat ze met zulke spelers kunnen praten en ervaringen uitwisselen. Dat komt nu namelijk helemaal niet voor in Nederland op de trainersopleidingen.

Veel spelers van vorig jaar hebben zich inmiddels alweer ingeschreven en enkelen daarvan komen inmiddels zelfs al voor de derde keer op rij en weten dus hoe het werkt en wat ze kunnen verwachten. Spelers en trainers die nog niet op Oro zijn geweest kunnen meer informatie krijgen bij Ron Daniëls. Stuur hem een e-mail op privecoach@yahoo.com .

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Op zaterdag 30 september speelde Smashing de eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen Amersfoort.

1 oktober 2023

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Na twee overwinningen heeft DKC de eerste nederlaag moeten incasseren. De Haagse badmintonners gingen in de stadsderby tegen Drop…

1 oktober 2023

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere heeft zondagmiddag in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen een overtuigende 8-0 overwinning gepakt tegen Roosterse.

1 oktober 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

Vrijdag verscheen de acceptatielijst van de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Mark Caljouw…

28 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!