Training with the stars op Oro

Training with the stars op Oro

Twee weken lang zal Oro in het teken staan van singletraining op topniveau. Zo wel Dicky Palyama als Eric Pang hebben belangstelling om op het Oro-kamp 2012 aanwezig te zijn als trainer.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Er is nog een voorbehoud en dat is wanneer een van hen zich plaatst voor de Olympische Spelen in Londen. En anders is de afspraak dat ze op Oro aanwezig zullen zijn.

Het is voor zowel spelers als trainers een grote inspiratie dat er grote namen op het Oro-kamp aanwezig zijn. Het zijn spelers waar je alleen maar van hoort, maar waar je zelden de kans krijgt om mee te werken en hele dagen mee op te trekken in de hal.

Vorig jaar hebben we een hele positieve ervaring gehad met Judith Meulendijks. Helaas kan Judith dit jaar niet komen, maar het was ook gelijk aanleiding om eens met de topheren te praten en beiden hebben gezegd graag mee te willen doen.

Op Oro hebben we dit jaar vier trainingsweken en in de weken van 29 juli tot 12 augustus zal de training met de toppers plaatsvinden naast natuurlijk de Deense trainers. Het zal niet alleen maar enkelspel training zijn. We besteden ook aandacht aan de dubbels en mix. Het is voor ons vooral van belang dat jeugdspelers hun voorbeelden van dichtbij mee kunnen maken en inspiratie kunnen op doen uit hun jarenlange ervaring aan de wereldtop.

Deze weken met Dicky en Eric zijn niet alleen bedoeld voor de spelers. We verzorgen ook een trainersopleiding en -bijscholing. Het is voor Nederlandse trainers op welk niveau dan ook belangrijk dat ze met zulke spelers kunnen praten en ervaringen uitwisselen. Dat komt nu namelijk helemaal niet voor in Nederland op de trainersopleidingen.

Veel spelers van vorig jaar hebben zich inmiddels alweer ingeschreven en enkelen daarvan komen inmiddels zelfs al voor de derde keer op rij en weten dus hoe het werkt en wat ze kunnen verwachten. Spelers en trainers die nog niet op Oro zijn geweest kunnen meer informatie krijgen bij Ron Daniëls. Stuur hem een e-mail op privecoach@yahoo.com .

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Virtuele games zijn de afgelopen jaren snel geëvolueerd en bieden spelers de mogelijkheid om verschillende sporten op…

10 june 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Afgelopen weekend vond het NJK Badminton 2024 plaats in Sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. Joep Strooper en Flora Wang wonnen in…

10 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!