Trainingskamp Oro bijna vol en ik ben vol van Vietnam

Trainingskamp Oro bijna vol en ik ben vol van Vietnam

Het gaat heel erg hard met de inschrijvingen van dit jaar. Mede omdat ook Dicky Palyama en Eric Pang hebben toegezegd te zullen komen zijn de spelers sneller dan gewoonlijk met het aanmelden.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Voor week 29 juli tot 4 augustus hebben we op dit moment 17 deelnemers. Voor de week daarna hebben zich er 18 ingeschreven en dat getal is niet zeker, want in deze week komen de spelers uit Italië en daar heb ik maar vier plaatsen voor vrij gemaakt terwijl Henry al had aangegeven dat ze waarschijnlijk met meer spelers komen.

Afgelopen maand ben ik in Vietnam naar de Deense ambassade geweest om een visum voor Huynh te regelen, want dat ging vorig jaar helemaal mis. Dit jaar ziet het er goed uit. Ik ken de ambassadeur John Nielsen in Vietnam vrij goed. Hij is een fanatieke badmintonaanhanger en het ziet er naar uit dat hij er zich zelf mee gaat bemoeien nadat hij een brief heeft gehad van de burgemeester van Holbaek over het visum voor Huynh.

Huynh is in Vietnam in de problemen gekomen door toedoen van de toenmalige technisch directeur van Badminton Nederland. Onze nieuwe voorzitter zou daar toen wat aan gaan doen en er voor zorgen dat de schade zou worden hersteld, maar dat is natuurlijk niet gebeurd ook al zijn we inmiddels bijna 7 maanden verder. Ik heb haar al gelijk toegezegd dat ik er voor zou zorgen dat ze een goede opleiding zou krijgen in Denemarken en natuurlijk hou ik wel mijn woord en zal ik alles op alles zetten om dat ook waar te maken.

Huynh is nog volop bezig met haar project en ik heb het de afgelopen maand kunnen gaan bekijken. Shit, ik schaam me dood. Ik ben uitgenodigd in wat ze nu het spelershuis noemt. Ik zou er overnachten en de volgende dag gaan kijken in de sporthal. Ik kon het echt niet, ik kon daar niet gaan slapen. Het slapen gaat in een hangmat, want de ratten lopen over de vloer in de nacht en het is dus niet veilig om op de grond op een matras te slapen. En mensen, ik ben echt niet moeilijk. Ik slaap waar ik ga zitten of liggen en heb geen luxe hotel nodig, maar dit ging echt niet.

Mijn doel is dus dat ze dit jaar naar Oro komt en dat ze na Oro in Denemarken de trainersopleiding gaat doen en dat MOET gaan lukken.

Als er nog meer inschrijvingen gaan komen, dan heb ik plannen om er nog een week aan vast te plakken. Dat zou dan van 12 augustus tot 18 augustus zijn, maar die beslissing neem ik pas als ik meer duidelijkheid heb over het totaal aantal deelnemers. Iedereen bedankt voor de hulp die er nu al aan Huynh is gegeven en voor jullie inschrijving voor het 2012 Oro-kamp. We gaan er wat moois van maken.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!