SportSport

Trilan-toernooi op 21 en 22 april 2012

Trilan-toernooi op 21 en 22 april 2012

Op zaterdag 21 en zondag 22 april 2012 vindt alweer de 9e editie van het succesvolle Trilan Tournament in Landgraaf plaats.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het toernooi heeft de afgelopen jaren aan naamsbekendheid gewonnen en de verwachting is dat er ook dit jaar weer grote aantallen deelnemers uit alle windstreken neerstrijken in Landgraaf om met elkaar de strijd aan te gaan in de verschillende categorieën (1, 4, 6, 8). Dat het toernooi gewaardeerd wordt blijkt uit het feit dat een aantal Duitse spelers die vorig jaar het toernooi mede kleurgaven ook dit jaar weer van de partij zullen zijn. Ook is er de toezegging van een aantal Belgische spelers dat ze zullen afreizen naar het mooie Zuid-Limburg.

Tot en met 7 april is er de mogelijkheid om je hiervoor in te schrijven. Wacht hier echter niet te lang mee, want de afgelopen jaren had het toernooi zijn maximum aantal deelnemers al voor deze datum bereikt! Inschrijven doe je via de website toernooi.nl.

Vanaf dit jaar zal Badminton Nederland regio Limburg starten met een seniortoernooiencircuit waarbij de eindwinnaars mooie prijzen kunnen winnen. Achtereenvolgens de toernooien van BC Weert '67 (maart), BC Trilan (april), BC Keep Fit (mei), BC Victoria (juni) en de Limburgse Kampioenschappen (november) zullen hieraan deelnemen! Voor grotere groepen (>20 spelers) is er een kortingsregeling en een lijst met overnachtingsmogelijkheden is beschikbaar, neem contact op met de organisatie.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Op zaterdag 2 maart organiseren de VBO en Badminton Nederland de bijscholing Trainers Congres Dutch Junior 2024. De dag wordt…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!