Zaterdag 14 april topbadminton bij Open BC Asterix toernooi in Rotterdam

Zaterdag 14 april topbadminton bij Open BC Asterix toernooi in Rotterdam

Sporthal Kralingen in Rotterdam is het podium voor het tweede Open Badminton Toernooi van badmintonclub Asterix. Meer dan 150 deelnemers uit het hele land strijden, tussen 9:00 en 22:30 uur, in drie sterktecategorieën om de prijzen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

In iedere categorie worden de onderdelen herensingle, damessingle, mixeddubbel, herendubbel en damesdubbel verspeeld. In de hoogste categorie doen spelers mee uit de top 100 van Nederland.

De opzet van het toernooi is zeer professioneel. Voor iedere deelnemer ligt bij binnenkomst een goodybag klaar van de lokale supermarkt. Deelnemers kunnen op de dag zelf bij een badmintonstand rackets, shuttles, kleding, schoenen en gripjes kopen. Ook kunnen zij hier kapotte racket(s) laten bespannen. Fysiotherapeut Guido Iken is aanwezig om pijntjes, blessures of stijve spieren van spelers te verhelpen.

Badminton kan op elk niveau, zowel recreatief als competitief, gespeeld worden bij BC Asterix. Interesse in het bijwonen van wedstrijden van de snelste racketsport ter wereld? Je bent van harte welkom op 14 april in Sporthal Kralingen, Slaak 15, Rotterdam. Voor meer informatie, zie www.badmintonrotterdam.nl of e-mail naar toernooi-at-badmintonrotterdam.nl.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!