clubzoeker

BC Trilan presenteert nieuwe hoofdtrainer

BC Trilan presenteert nieuwe hoofdtrainer

Voorzitter Marc Hendriks (links) en bestuurslid technische zaken Tim Meijer (midden) wensen Luc Vandeput (rechts) veel succes toe als de nieuwe hoofdtrainer van BC Trilan.

Luc Vandeput is de nieuwe hoofdtrainer van BC Trilan. De 43 jarige Belg uit Wellen wordt de nieuwe hoofdtrainer voor het komend seizoen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Daarnaast is de nadrukkelijke intentie naar elkaar uitgesproken om ook voor de periode daarna met Luc in zee te gaan.

De doelstelling is, om binnen Trilan verder door te groeien in niveau en de trainingen verder te professionaliseren. Trilan is trots op haar eigen jeugd en de zeer goed behaalde resultaten de afgelopen jaren. Zo spelen bijvoorbeeld de eerste vier teams van Trilan volgend jaar in de eerste t/m de vierde divisie landelijk. In elke divisie landelijk is dus een team vertegenwoordigd en dit is echt uniek en zorgt voor uitstekende doorgroeimogelijkheden voor onze spelers.

Het bestuur van Trilan is trots met het binnenhalen van een trainer van dit niveau. Luc heeft al ruime trainerservaring opgedaan in België bij voormalig landskampioen Webacsa met spelers op topniveau en daarnaast afgelopen seizoen het trainersdiploma A behaald. Daarnaast heeft Luc ook ruime ervaring als speler, daar hij tot een van de beste badmintonners van België in het verleden behoorde. Luc is prettig in de omgang en in de communicatie duidelijk met een gezonde ambitie.

Een woord van dank gaat uit naar Andy Cremers en George Nieuwenboom. Trilan is zeer te spreken over de wijze waarop zij op interim-basis het afgelopen jaar de trainingen hebben verzorgd. Andy Cremers zal als clubmens ook in de toekomst trainingen aan de jeugd blijven verzorgen en zich weer volop als speler kunnen concentreren op het nieuwe seizoen. George Nieuwenboom blijft ook in de toekomst betrokken bij de club om een stuk visie en ondersteuning te verzorgen gericht op de jeugdopleiding en daarmee het verder professionaliseren en behouden van het badmintonklimaat binnen Trilan.

Op naar een mooie sportieve en succesvolle toekomst, waarbij we met name Luc veel succes wensen als de nieuwe hoofdtrainer van BC Trilan.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang heeft goud gewonnen in het vrouwenenkel en gemengddubbel op de Austrian U17 Open.

21 juni 2022

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Terug uit Cambodja lag er weer een keihard trainingsprogramma klaar. De afgelopen anderhalve week was het slagvastheidstraining,…

20 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!