clubzoeker

BC Trilan presenteert nieuwe hoofdtrainer

BC Trilan presenteert nieuwe hoofdtrainer

Voorzitter Marc Hendriks (links) en bestuurslid technische zaken Tim Meijer (midden) wensen Luc Vandeput (rechts) veel succes toe als de nieuwe hoofdtrainer van BC Trilan.

Luc Vandeput is de nieuwe hoofdtrainer van BC Trilan. De 43 jarige Belg uit Wellen wordt de nieuwe hoofdtrainer voor het komend seizoen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Daarnaast is de nadrukkelijke intentie naar elkaar uitgesproken om ook voor de periode daarna met Luc in zee te gaan.

De doelstelling is, om binnen Trilan verder door te groeien in niveau en de trainingen verder te professionaliseren. Trilan is trots op haar eigen jeugd en de zeer goed behaalde resultaten de afgelopen jaren. Zo spelen bijvoorbeeld de eerste vier teams van Trilan volgend jaar in de eerste t/m de vierde divisie landelijk. In elke divisie landelijk is dus een team vertegenwoordigd en dit is echt uniek en zorgt voor uitstekende doorgroeimogelijkheden voor onze spelers.

Het bestuur van Trilan is trots met het binnenhalen van een trainer van dit niveau. Luc heeft al ruime trainerservaring opgedaan in België bij voormalig landskampioen Webacsa met spelers op topniveau en daarnaast afgelopen seizoen het trainersdiploma A behaald. Daarnaast heeft Luc ook ruime ervaring als speler, daar hij tot een van de beste badmintonners van België in het verleden behoorde. Luc is prettig in de omgang en in de communicatie duidelijk met een gezonde ambitie.

Een woord van dank gaat uit naar Andy Cremers en George Nieuwenboom. Trilan is zeer te spreken over de wijze waarop zij op interim-basis het afgelopen jaar de trainingen hebben verzorgd. Andy Cremers zal als clubmens ook in de toekomst trainingen aan de jeugd blijven verzorgen en zich weer volop als speler kunnen concentreren op het nieuwe seizoen. George Nieuwenboom blijft ook in de toekomst betrokken bij de club om een stuk visie en ondersteuning te verzorgen gericht op de jeugdopleiding en daarmee het verder professionaliseren en behouden van het badmintonklimaat binnen Trilan.

Op naar een mooie sportieve en succesvolle toekomst, waarbij we met name Luc veel succes wensen als de nieuwe hoofdtrainer van BC Trilan.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!