SportSport

Waarom ik vrijwilliger ben door Henkjan Woltinge

Waarom ik vrijwilliger ben door Henkjan Woltinge

Weet je waarom ik vrijwilliger ben bij Badminton Nederland? Omdat het zo hartstikke leuk is om andere mensen te ontmoeten die eenzelfde passie hebben voor het spelletje als ikzelf.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Omdat het zo hartstikke leuk onderdeel uit te mogen maken van de Badmintonfamilie in Nederland( en eigenlijk de hele wereld).

Omdat het zo hartstikke leuk is iets aan de badminton terug te geven van hetgeen ik al die jaren geconsumeerd heb.

Omdat het zo hartstikke leuk is om een bijdrage te kunnen leveren aan het voortbestaan van badminton in Nederland (en de wereld).

Omdat het zo harstikke leuk is om jeugd iets te vertellen en te leren over de badmintonsport.

Omdat het zo hartstikke leuk is recreanten de eerste beginselen van badminton aan te leren (ja, ik ben ook nog trainer bij de plaatselijke club).

Omdat het zo hartstikke leuk is om iedereen te kunnen vertellen dat badminton veel meer is dan hetgeen op de camping wordt gespeeld.

Omdat het zo hartstikke leuk is om iedereen te laten weten dat ze van alles missen als niet op badminton gaan.

Omdat het zo hartstikke leuk is om...

Ik kan nog wel even doorgaan, maar dat doe ik niet.

Ontdek zelf wat je allemaal overkomt op het moment dat je vrijwilliger wordt. Natuurlijk weet ik wel dat vrijwilliger niet vrijblijvend betekent, maar dat compenseert vrij gemakkelijk. Natuurlijk moet je hiervoor dingen doen. Maar als jij ze niet doet, doet waarschijnlijk niemand het. En dat zou hartstikke jammer zijn. Iedereen die dit leest is er toch van overtuigd dat dit de mooiste sport is die bestaat. Nou, laten we dan met z'n allen proberen dit ook zo te houden. Daar hebben we elkaar voor nodig.

Dat is dus de reden dat ik vrijwilliger ben. Ik wil best tijd steken in iets waarin ik geloof. En dat is in dit geval dus BADMINTON.

Henkjan Woltinge

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

De Nederlandse Badminton Eredivisie bestaat volgende seizoen uit acht teams. Hoornse en AMOR hebben zich teruggetrokken.

31 mei 2023

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Afgelopen april werd bij VELO in Wateringen de Dutch International gespeeld. Daar trof ik de bondscoach voor de Nederlandse…

31 mei 2023

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

De BWF heeft besloten om het verbod op de spinservice te verlengen tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs…

30 mei 2023

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Het doek lijkt definitief gevallen voor de spinservice, die de badmintonwereld recentelijk op zijn kop zette. De bijna niet te…

29 mei 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!