Waarom ik vrijwilliger ben door Henkjan Woltinge

Waarom ik vrijwilliger ben door Henkjan Woltinge

Weet je waarom ik vrijwilliger ben bij Badminton Nederland? Omdat het zo hartstikke leuk is om andere mensen te ontmoeten die eenzelfde passie hebben voor het spelletje als ikzelf.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Omdat het zo hartstikke leuk onderdeel uit te mogen maken van de Badmintonfamilie in Nederland( en eigenlijk de hele wereld).

Omdat het zo hartstikke leuk is iets aan de badminton terug te geven van hetgeen ik al die jaren geconsumeerd heb.

Omdat het zo hartstikke leuk is om een bijdrage te kunnen leveren aan het voortbestaan van badminton in Nederland (en de wereld).

Omdat het zo harstikke leuk is om jeugd iets te vertellen en te leren over de badmintonsport.

Omdat het zo hartstikke leuk is recreanten de eerste beginselen van badminton aan te leren (ja, ik ben ook nog trainer bij de plaatselijke club).

Omdat het zo hartstikke leuk is om iedereen te kunnen vertellen dat badminton veel meer is dan hetgeen op de camping wordt gespeeld.

Omdat het zo hartstikke leuk is om iedereen te laten weten dat ze van alles missen als niet op badminton gaan.

Omdat het zo hartstikke leuk is om...

Ik kan nog wel even doorgaan, maar dat doe ik niet.

Ontdek zelf wat je allemaal overkomt op het moment dat je vrijwilliger wordt. Natuurlijk weet ik wel dat vrijwilliger niet vrijblijvend betekent, maar dat compenseert vrij gemakkelijk. Natuurlijk moet je hiervoor dingen doen. Maar als jij ze niet doet, doet waarschijnlijk niemand het. En dat zou hartstikke jammer zijn. Iedereen die dit leest is er toch van overtuigd dat dit de mooiste sport is die bestaat. Nou, laten we dan met z'n allen proberen dit ook zo te houden. Daar hebben we elkaar voor nodig.

Dat is dus de reden dat ik vrijwilliger ben. Ik wil best tijd steken in iets waarin ik geloof. En dat is in dit geval dus BADMINTON.

Henkjan Woltinge

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang wint Austrian U17 Open

Flora Wang heeft goud gewonnen in het vrouwenenkel en gemengddubbel op de Austrian U17 Open.

21 juni 2022

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Dennis Eversdijk: het zit in de details

Terug uit Cambodja lag er weer een keihard trainingsprogramma klaar. De afgelopen anderhalve week was het slagvastheidstraining,…

20 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!