16e European Chocolate Championship op 29 en 30 september 2012

16e European Chocolate Championship op 29 en 30 september 2012

Le Logis Woluwe Badminton Club heeft het genoegen u uit te nodigen voor zijn 16de European Chocolate Championship, een internationaal toernooi voor amateurspelers.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Een zaal, 21 speelvelden, enkel, dubbel… Le Logis stelt u een toernooi voor dat open staat voor de categorieën D tot B1 en dit in alle disciplines.

Opnieuw delen we een aantal chocolade snoepjes uit aan alle spelers, bekers aan alle winnaars en finalisten en diverse kleine geschenken/prijzen. De prijsuitreiking zal plaatsvinden om het halve uur vanaf het einde van de eerste finales.

Organiserend comité: Lahcen Morjane, Benoît Wiltgen, Stéphane Bol (secretaris), Frédéric Gaston et Alain Degrez (scheidsrechter)

Locatie

Centre Sportif de la Woluwe
Emmanuel Mounierlaan 87
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Brussel - België
Tél. : +32-2-762.85.22 (onthaal)
centresportifdelawoluwe.be

Inschrijvingen

Inschrijvingen worden toegelaten van 3 juli om 20u tot zondag 9 september op de website www.competitions.be of via email aan de verantwoordelijke voor de inschrijvingen (enkel voor spelers vanuit het buitenland). Mogelijkheid bestaat van vroegtijdige afsluiting van de inschrijvingen voor één of alle categorieën.

Bij de afsluitingdatum wordt er geen rekening gehouden met de inschrijving van spelers die geen competitiespelers zijn, die niet in orde zijn met hun lidmaatschap, die geschorst zijn of die niet bij een liga of federatie aangesloten zijn.

Om via internet te registreren: Bezoek de website www.competitions.be. Klik op Badminton, zoek het toernooi "Le Logis" op (in het vak Rechercher...), kies dan ons officieel toernooi 2012 "16th European Chocolate Championship". Elke speler afzonderlijk moet zich registreren voor het toernooi. Het nationale aansluitingsnummer moet verplicht worden gebruikt bij de inschrijving en wanneer u uw dubbelspelpartner aanmeldt.

Iedere ongeldige inschrijving en inschrijvingen die vóór de aanvangsdatum en -uur van de inschrijvingen binnenkomen worden geweigerd met berichtgeving aan de speler. Geen telefonische registratie of wijziging wordt toegelaten. U kunt u aanmelden voor maximaal drie disciplines zonder beperking. Maar wie zich inschrijft voor twee of drie categorieën doet afstand van zijn rusttijd als het goede verloop van het toernooi dit zo vereist. De deelnemingskosten bedragen 7 euro voor de eerste discipline, 6 euro voor de tweede en 4 euro voor de derde. Registratierechten zijn verschuldigd zelfs als de speler niet deelneemt aan het toernooi, onverminderd enkele uitzonderingen (art. C112 en C113).

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!