Familie Beckers vanuit Oro - dag 4

Familie Beckers vanuit Oro - dag 4

Zoals we gisteren al zeiden, vandaag gaan we naar Kopenhagen.

clubzoeker

Maak kennis met Meerte Loos!

We waren wel iets later weg dan we van plan waren, we hadden bij het ontwaken natte voeten. De tent hadden we iets te snel opgezet en er klopt iets niet zoals onze tent nu staat. Gelukkig komt er nu wel heel erg mooi weer aan (zonder regen), want ik heb geen zin om de tent opnieuw op te zetten!!

Verder zie je nu wel bij veel spelers op het kamp dat ze wat pijntjes gaan krijgen. Ze hadden dus vanmiddag ook vrij gekregen.

Wij zijn om half elf vertrokken naar Kopenhagen. Onderweg (we waren er bijna) kwamen we er achter dat we ons boekje van Kopenhagen (speciaal gekocht voor deze reis) waren vergeten mee te nemen. Zeer vervelend als je er nog nooit geweest bent. Gelukkig kregen we tijdens het drinken van een cappuccino een plattegrond van 2 Deense mannen die ook op het terras hadden plaats genomen.

Lees het hele verhaal op de website van MR Badminton.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!