Erik Meijs: 'Gestart als trainer bij BC Hillegom'

Erik Meijs: 'Gestart als trainer bij BC Hillegom'

Na mijn vorig weekend opgelopen ongelukkige rugblessure kan ik nu gelukkig vertellen dat ik deze week alweer bijna 100% heb kunnen trainen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Maandag heb ik nog een baantraining moeten overslaan om naar de fysio te gaan en goed alles te laten herstellen, maar vanaf dinsdag ben ik gewoon weer gaan trainen, maar nog wel aangepast.

Deze week stond ook in het teken van met mijn trainers praten hoe we verder zouden gaan en of ik niet nog andere trainers erbij zou kunnen nemen.

Zo heb ik deze week een gesprek gehad met een andere potentiële trainer en ook met trainers die nu gewoon in mijn team zitten. Binnenkort zal hier meer duidelijkheid over komen, want er gaan nog wat meer veranderingen plaats vinden.

Ook is er deze week weer veel contact geweest met andere coaches van andere landen over eventuele trainingsstages. Deze beginnen steeds meer vorm te krijgen en het lijkt erop dat ik tot het einde van dit jaar maar liefst drie stages ga doen, waarvan twee in Europa en waarschijnlijk ook een in Azië.

Op deze manier kan ik steeds meer gaan werken aan de punten waar ik in Nederland minder goed mee aan de slag kan en ook de sparring die ik zal krijgen op de stages is bepaald niet misselijk!

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!