PRNL: 'Geen verrassingen op het Carlton Master Amersfoort toernooi'

PRNL: 'Geen verrassingen op het Carlton Master Amersfoort toernooi'

Op het Carlton GT – AA drink Master toernooi in Amersfoort zijn tot nu toe geen verrassingen te melden. Wel pech voor Leon Nottelman.

SportSport

Maak kennis met Quinn Jens!

Leon moest in het mannendubbel, samen met Michiel Kruijt, wegens een blessure bij een 9-3 voorsprong op Lennart Bijkerk en Dean Versteeg in de 3e game opgeven. Hierdoor moest hij in alle disciplines afzien van verdere deelname in het toernooi. Zo kreeg Hans van Os een walk-over in de kwart finale enkelspel en gingen ook Bart Gerrits met Jessica Ottenhof naar de kwart finale mixdubbel zonder te spelen.

In de halve finale van het mannenenkelspel gaan Vincent de Vries en Erik Meijs op zondagmorgen uitmaken wie er naar de finale gaat. Erik Meijs had in de kwart finale vanmiddag opvallend veel moeite tegen Slotermeerspeler Ralph Starren. Erik verloor de eerste game met 20-22, waarna hij toch nog in de volgende games orde op zaken stelde (21-14 en 21-11). Aan de andere kant van de halve finale gaan Hans van Os en Nick Fransman met elkaar de degens kruisen.

In het vrouwenenkelspel staan Akvile Stapusaityte en Kirsten van der Valk morgen tegenover elkaar. In de andere helft van het vrouwenenkelspel had Natalia Perminova zich teruggetrokken en hiervan heeft Judith Campman dankbaar gebruik gemaakt. Zij gaat morgen tegen Lisa Malaihollo strijden om een plek in de finale. Lisa Malaihollo had in de kwart finale weer eens ouderwets robbertje gevochten met Gayle Mahulette, die dit keer weer in het voordeel van Lisa Malaihollo uitviel (22-20 en 23-21).

De mannendubbels zijn op dit moment gevorderd tot aan de kwart finales en daar is eigenlijk nog van alles mogelijk. Hetzelfde geldt voor het vrouwendubbelspel. De kwart finales van de mixdubbels worden pas op zondagmorgen gespeeld en daar zijn dus 8 koppels ook nog op de zondag in de strijd.

Voor de uitslagen tot nu toe klik je HIER.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Wie volgt DKC uit Den Haag op als winnaar van de nationale badmintonbeker? DKC was drie jaar geleden de laatste winnaar. Het…

21 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!