PRNL: 'Geen verrassingen op het Carlton Master Amersfoort toernooi'

PRNL: 'Geen verrassingen op het Carlton Master Amersfoort toernooi'

Op het Carlton GT – AA drink Master toernooi in Amersfoort zijn tot nu toe geen verrassingen te melden. Wel pech voor Leon Nottelman.

SportSport

Maak kennis met Pim van Veghel!

Leon moest in het mannendubbel, samen met Michiel Kruijt, wegens een blessure bij een 9-3 voorsprong op Lennart Bijkerk en Dean Versteeg in de 3e game opgeven. Hierdoor moest hij in alle disciplines afzien van verdere deelname in het toernooi. Zo kreeg Hans van Os een walk-over in de kwart finale enkelspel en gingen ook Bart Gerrits met Jessica Ottenhof naar de kwart finale mixdubbel zonder te spelen.

In de halve finale van het mannenenkelspel gaan Vincent de Vries en Erik Meijs op zondagmorgen uitmaken wie er naar de finale gaat. Erik Meijs had in de kwart finale vanmiddag opvallend veel moeite tegen Slotermeerspeler Ralph Starren. Erik verloor de eerste game met 20-22, waarna hij toch nog in de volgende games orde op zaken stelde (21-14 en 21-11). Aan de andere kant van de halve finale gaan Hans van Os en Nick Fransman met elkaar de degens kruisen.

In het vrouwenenkelspel staan Akvile Stapusaityte en Kirsten van der Valk morgen tegenover elkaar. In de andere helft van het vrouwenenkelspel had Natalia Perminova zich teruggetrokken en hiervan heeft Judith Campman dankbaar gebruik gemaakt. Zij gaat morgen tegen Lisa Malaihollo strijden om een plek in de finale. Lisa Malaihollo had in de kwart finale weer eens ouderwets robbertje gevochten met Gayle Mahulette, die dit keer weer in het voordeel van Lisa Malaihollo uitviel (22-20 en 23-21).

De mannendubbels zijn op dit moment gevorderd tot aan de kwart finales en daar is eigenlijk nog van alles mogelijk. Hetzelfde geldt voor het vrouwendubbelspel. De kwart finales van de mixdubbels worden pas op zondagmorgen gespeeld en daar zijn dus 8 koppels ook nog op de zondag in de strijd.

Voor de uitslagen tot nu toe klik je HIER.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november 2023 vond in Nijkerk de najaarse Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en…

20 november 2023

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Na een jarenlange daling van het aantal deelnemende verenigingen, teams en individuele jeugdleden is er afgelopen jaar een…

20 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!