SportSport

PRNL: 'Geen verrassingen op het Carlton Master Amersfoort toernooi'

PRNL: 'Geen verrassingen op het Carlton Master Amersfoort toernooi'

Op het Carlton GT – AA drink Master toernooi in Amersfoort zijn tot nu toe geen verrassingen te melden. Wel pech voor Leon Nottelman.

Ken je BC Blauwvinger al?

Leon moest in het mannendubbel, samen met Michiel Kruijt, wegens een blessure bij een 9-3 voorsprong op Lennart Bijkerk en Dean Versteeg in de 3e game opgeven. Hierdoor moest hij in alle disciplines afzien van verdere deelname in het toernooi. Zo kreeg Hans van Os een walk-over in de kwart finale enkelspel en gingen ook Bart Gerrits met Jessica Ottenhof naar de kwart finale mixdubbel zonder te spelen.

In de halve finale van het mannenenkelspel gaan Vincent de Vries en Erik Meijs op zondagmorgen uitmaken wie er naar de finale gaat. Erik Meijs had in de kwart finale vanmiddag opvallend veel moeite tegen Slotermeerspeler Ralph Starren. Erik verloor de eerste game met 20-22, waarna hij toch nog in de volgende games orde op zaken stelde (21-14 en 21-11). Aan de andere kant van de halve finale gaan Hans van Os en Nick Fransman met elkaar de degens kruisen.

In het vrouwenenkelspel staan Akvile Stapusaityte en Kirsten van der Valk morgen tegenover elkaar. In de andere helft van het vrouwenenkelspel had Natalia Perminova zich teruggetrokken en hiervan heeft Judith Campman dankbaar gebruik gemaakt. Zij gaat morgen tegen Lisa Malaihollo strijden om een plek in de finale. Lisa Malaihollo had in de kwart finale weer eens ouderwets robbertje gevochten met Gayle Mahulette, die dit keer weer in het voordeel van Lisa Malaihollo uitviel (22-20 en 23-21).

De mannendubbels zijn op dit moment gevorderd tot aan de kwart finales en daar is eigenlijk nog van alles mogelijk. Hetzelfde geldt voor het vrouwendubbelspel. De kwart finales van de mixdubbels worden pas op zondagmorgen gespeeld en daar zijn dus 8 koppels ook nog op de zondag in de strijd.

Voor de uitslagen tot nu toe klik je HIER.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Op de eerste dag van de Yonex Swiss Open in Basel kwamen twee Nederlandse koppels in actie in het gemengddubbel. Helaas bleek…

2 maart 2021

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Afgelopen zaterdag 27 februari jl. vond de digitale Bondsvergadering van Badminton Nederland plaats. Alle 11 afgevaardigden waren…

1 maart 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Vanaf dinsdag 2 maart kan er in de St. Jakobshalle in Basel gejaagd worden op US$ 140.000 prijzengeld tijdens de Swiss Open 2021,…

1 maart 2021

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Helaas kunnen we nog niet terug de zaal in, maar vanaf woensdag 3 maart is het wel toegestaan voor jongeren tot 27 jaar om in…

26 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!