BC Alouette gaat voor vijfde Eind-Best toernooi

BC Alouette gaat voor vijfde Eind-Best toernooi

Nick Fransman komt ook naar Best.

Aankomend weekend is het alweer zover. Dan zal alweer het 5e Badmintonplanet Eind-Best toernooi plaatsvinden in sporthal Naastenbest.

Ken je BC Meppeler Meppers al?

Ook dit jaar is de sporthal weer flink gevuld met maar liefst 201 deelnemers. Zaterdag 18 mei zullen er in totaal 385 partijen gespeeld worden in vier verschillende klasse. De dag zal weer afgesloten worden met een lekker chinees buffet voor alle deelnemers.

Dit jaar zijn Nick Fransman en Edwin Ekiring de twee badmintontoppers die ook deelnemen aan het toernooi. Nick Fransman is de nummer vier van Nederland en zal volgend jaar in Duitsland het team van Union 08 Lüdinghausen gaan versterken. Edwin Ekiring heeft in 2008 en 2012 deelgenomen aan de Olympische spelen.

Het belooft een spannende dag te worden met veel sportiviteit en gezelligheid! En iedereen is natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen om de vele mooie badmintonpartijen te aanschouwen.

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Mark Caljouw en het vrouwendubbel Selena Piek/Cheryl Seinen hebben de tweede ronde bereikt op de Yonex Swiss Open in Basel. Voor…

3 maart 2021

Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Nederlandse mixkoppels stranden in eerste ronde Swiss Open

Op de eerste dag van de Yonex Swiss Open in Basel kwamen twee Nederlandse koppels in actie in het gemengddubbel. Helaas bleek…

2 maart 2021

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Afgelopen zaterdag 27 februari jl. vond de digitale Bondsvergadering van Badminton Nederland plaats. Alle 11 afgevaardigden waren…

1 maart 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Vanaf dinsdag 2 maart kan er in de St. Jakobshalle in Basel gejaagd worden op US$ 140.000 prijzengeld tijdens de Swiss Open 2021,…

1 maart 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!