clubzoeker

Veel Deense trainers op Oro in 2013

Veel Deense trainers op Oro in 2013

Het begint langzaam weer te kriebelen, meer en meer afspraken vallen op zijn plaats en de Orokampen beginnen vorm te krijgen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Naast de verschillende Deense trainers die er altijd zijn op het kamp hebben zich dit jaar ook een aantal Deense trainers ingeschreven voor de bijscholing. Iets wat ik niet verwacht had maar erg verwelkom.

Deze trainers komen niet 1 week aaneengesloten maar elke week een paar dagen, zodat ze de hele groep Oro-gangers mee kunnen maken.

We hebben dit jaar ook een bespanservice in de hal en een instructeur die je kan leren bespannen. Het gaat hier niet op een tafelmodel maar een professionele machine die je normaal alleen maar op de grote toernooien ziet voor de topspelers.

Als je je eigen rackets wil bespannen is dat helemaal gratis, ook de snaren stellen we voor niets beschikbaar. Mocht je het niet aandurven het zelf te doen dan kan de bespanner het voor je doen tegen een kleine vergoeding voor zijn tijd, maar ook hier zijn de snaren gratis.

Het aantal spelers is dit jaar ook perfect. Er zijn gemiddeld 16 spelers per week. Dat betekent dan ook dat alle spelers een maximale hoeveelheid haltraining krijgen en samen met 5 trainers hebben we dus op elke baan een trainer zodat we elke training een privétraining kunnen noemen.

De trend dat spelers langer blijven zet zich ook dit jaar weer door. We hebben een recordaantal spelers die twee weken of langer blijven. Een vijftal spelers blijft zelfs drie weken. Naast de vaste trainers hebben we ook gasttrainers die een speciaal onderdeel komen behandelen.

Twee trainers die je echt moet meemaken zijn natuurlijk Jens Eriksen - de dubbelspecialist - en Mads Kolding - de nationale selectiespeler voor de mixdubbel. Beide spelers zijn bijna twee meter lang met een geweldige kijk op badminton.

We hebben geprobeerd de training en tijd dat de spelers op Oro willen zijn aan te passen aan de wensen van de spelers of hun ouders. Dat betekent ook dat er geen echte start- of stoptijden zijn. De hal is doorlopend open en training gaat door tot de kerstvakantie met spelers die komen en gaan voor korte of langere tijd. Het Oro badminton trainingcenter is een feit.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!