SportSport

Voorlopige eindranglijst Carlton Master Circuit 2013

Voorlopige eindranglijst Carlton Master Circuit 2013

De voorlopige eindstand van het Carlton Master Circuit 2013 is bekend. Na de zes toernooien van dit jaar is de eerste plaats in het mannenenkel voor voormalig Amersfoorter Nick Fransman en voor de Litouwse Akvile Stapusaityte (Duinwijck) bij de vrouwen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Fransman behaalde maar liefst 6000 punten en bleef daarmee de nummers twee en drie, Erik Meijs en Justin Teeuwen, ruim voor. Stapusaityte speelde maar drie Master-toernooien, maar bleef de Amersfoortse vrouwen Gayle Mahulette en Kirsten van der Valk nipt voor.

In het mannendubbel is de eerste prijs voor Jim Middelburg van Van Zundert/Velo en in het vrouwendubbel voor Maartje Verheul (Amersfoort). De eerste plaats op de eindranglijst in het gemengddubbel viel ten prooi aan Michiel Kruijt en Daisy Bommeleyn. Het duo van DKC speelde alle toernooien samen en vergaarde op deze manier hetzelfde aantal punten.

Eventuele opmerkingen op de eindranglijst dienen uiterlijk op 2 oktober op het bondsbureau binnen te zijn. Indien er op die datum geen opmerkingen ontvangen zijn geschiedt de definitieve vaststelling van de eindranglijst Carlton Master Circuit 2013 op 3 oktober.

Klik hier voor de voorlopige eindstand.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Wie volgt DKC uit Den Haag op als winnaar van de nationale badmintonbeker? DKC was drie jaar geleden de laatste winnaar. Het…

21 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!