SportSport

Voorlopige eindranglijst Carlton Master Circuit 2013

Voorlopige eindranglijst Carlton Master Circuit 2013

De voorlopige eindstand van het Carlton Master Circuit 2013 is bekend. Na de zes toernooien van dit jaar is de eerste plaats in het mannenenkel voor voormalig Amersfoorter Nick Fransman en voor de Litouwse Akvile Stapusaityte (Duinwijck) bij de vrouwen.

Ken je BC Vrij Uit al?

Fransman behaalde maar liefst 6000 punten en bleef daarmee de nummers twee en drie, Erik Meijs en Justin Teeuwen, ruim voor. Stapusaityte speelde maar drie Master-toernooien, maar bleef de Amersfoortse vrouwen Gayle Mahulette en Kirsten van der Valk nipt voor.

In het mannendubbel is de eerste prijs voor Jim Middelburg van Van Zundert/Velo en in het vrouwendubbel voor Maartje Verheul (Amersfoort). De eerste plaats op de eindranglijst in het gemengddubbel viel ten prooi aan Michiel Kruijt en Daisy Bommeleyn. Het duo van DKC speelde alle toernooien samen en vergaarde op deze manier hetzelfde aantal punten.

Eventuele opmerkingen op de eindranglijst dienen uiterlijk op 2 oktober op het bondsbureau binnen te zijn. Indien er op die datum geen opmerkingen ontvangen zijn geschiedt de definitieve vaststelling van de eindranglijst Carlton Master Circuit 2013 op 3 oktober.

Klik hier voor de voorlopige eindstand.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Jaap Wals trad in december 2019 aan als technisch directeur a.i., zo meldt hij op zijn LinkedIn-profiel. Per 1 september moet…

19 februari 2021

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

De Nederlandse badmintonners zijn helaas uitgeschakeld op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa. In de laatste…

18 februari 2021

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

De Nederlandse badmintonploeg heeft de tweede wedstrijd op het EK gemengde landenteams in Finland gewonnen. In Vantaa was Oranje…

17 februari 2021

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

De Nederlandse badmintonploeg heeft de openingswedstrijd op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa nipt verloren.…

16 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!