SportSport

Voorlopige eindranglijst Carlton Master Circuit 2013

Voorlopige eindranglijst Carlton Master Circuit 2013

De voorlopige eindstand van het Carlton Master Circuit 2013 is bekend. Na de zes toernooien van dit jaar is de eerste plaats in het mannenenkel voor voormalig Amersfoorter Nick Fransman en voor de Litouwse Akvile Stapusaityte (Duinwijck) bij de vrouwen.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Fransman behaalde maar liefst 6000 punten en bleef daarmee de nummers twee en drie, Erik Meijs en Justin Teeuwen, ruim voor. Stapusaityte speelde maar drie Master-toernooien, maar bleef de Amersfoortse vrouwen Gayle Mahulette en Kirsten van der Valk nipt voor.

In het mannendubbel is de eerste prijs voor Jim Middelburg van Van Zundert/Velo en in het vrouwendubbel voor Maartje Verheul (Amersfoort). De eerste plaats op de eindranglijst in het gemengddubbel viel ten prooi aan Michiel Kruijt en Daisy Bommeleyn. Het duo van DKC speelde alle toernooien samen en vergaarde op deze manier hetzelfde aantal punten.

Eventuele opmerkingen op de eindranglijst dienen uiterlijk op 2 oktober op het bondsbureau binnen te zijn. Indien er op die datum geen opmerkingen ontvangen zijn geschiedt de definitieve vaststelling van de eindranglijst Carlton Master Circuit 2013 op 3 oktober.

Klik hier voor de voorlopige eindstand.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich officieel gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

15 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!