Voorlopige eindranglijst Carlton Master Circuit 2013

Voorlopige eindranglijst Carlton Master Circuit 2013

De voorlopige eindstand van het Carlton Master Circuit 2013 is bekend. Na de zes toernooien van dit jaar is de eerste plaats in het mannenenkel voor voormalig Amersfoorter Nick Fransman en voor de Litouwse Akvile Stapusaityte (Duinwijck) bij de vrouwen.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Fransman behaalde maar liefst 6000 punten en bleef daarmee de nummers twee en drie, Erik Meijs en Justin Teeuwen, ruim voor. Stapusaityte speelde maar drie Master-toernooien, maar bleef de Amersfoortse vrouwen Gayle Mahulette en Kirsten van der Valk nipt voor.

In het mannendubbel is de eerste prijs voor Jim Middelburg van Van Zundert/Velo en in het vrouwendubbel voor Maartje Verheul (Amersfoort). De eerste plaats op de eindranglijst in het gemengddubbel viel ten prooi aan Michiel Kruijt en Daisy Bommeleyn. Het duo van DKC speelde alle toernooien samen en vergaarde op deze manier hetzelfde aantal punten.

Eventuele opmerkingen op de eindranglijst dienen uiterlijk op 2 oktober op het bondsbureau binnen te zijn. Indien er op die datum geen opmerkingen ontvangen zijn geschiedt de definitieve vaststelling van de eindranglijst Carlton Master Circuit 2013 op 3 oktober.

Klik hier voor de voorlopige eindstand.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!